Trebuie sa faca 3-4 transferuri special pentru meciul asta! FCSB, avertizata inainte de duelul cu Slovan Liberec! Care este principala problema a ros-albastrilor

2 months ago 2

Fostul capitan de la FCSB spera echipa patronata de Gigi Becali sa fie in forma inaintea partidei din turul 3 preliminar al Europa League.

Alex Bourceanu (35 de ani) considera ca FCSB are trebui sa se intareasca serios inaintea partidei contra cehilor de la Slovan Liberec. Ros-albastrii mai au doar 13 jucatori eligibili dupa ce Florinel Coman s-a accidentat in meciul din Serbia.

Fostul mijlocas de la FCSB spune ca echipa trece printr-o situatie complicata:

"Exista sansa sa transfere intre aceste doua meciuri? Asa e, ca eu am patit chestia asta. Le trebuie un portar. Probabil se vor face 3-4 transferuri special pentru meciul acesta.

Daca se poate, se vor face. Acum, cei din staff stiu mai bine. Aseara a fost un lot de 14 jucatori, au ramas 13, e o situatie foarte complicata. Vor mai aduce unul sau doi de la juniori, e o situatie foarte complicata. Sa speram ca nu va mai fi niciunul bolnav", a declarat Alexandru Bourceanu pentru Digi Sport.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools