„Trebuie să câștigăm!”. Dorinel Munteanu, mesaj clar pentru România înaintea debutul în preliminariile CM 2022 | EXCLUSIV ProSport Live

3 săptămâni in urmă 3

Dorinel Munteanu, fostul mare internațional român, este de părere că România trebuie să câștige cu orice preț meciul contra Macedoniei de Nord, pentru a începe cu dreptul preliminariile CM 2022.

România va debuta astăzi, 25 martie, în preliminariile CM 2022, contra reprezentativei Macedoniei de Nord. Meciul se va juca la București, pe Arena Națională. „Tricolorii” se află în grupa J, alături de Germania, Armenia, Islanda, Liechtenstein și Macedonia de Nord.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Dorinel Munteanu, mesaj clar pentru România înaintea debutul în preliminariile CM 2022

„Eu îmi doresc să avem un start bun, să începem cu dreptul această campanie. Eu spun că avem un mic avantaj că jucăm acasă. La fiecare început avem speranțe, dar asta trebuie pus în teren. Indiferent cum este jocul, trebuie să câștigăm, ca să începem cu dreptul. Noi suntem România și trebuie să ne respectăm blazonul, istoria. Jucătorii sunt în formă, e un lucru pozitiv. Acești jucători trebuie să fie puși într-o echipă, ca randamentul lor să fie ca la echipa de club. Stanciu este un jucător care s-a impus și l-a echipa de club, și-a găsit liniștea”, a declarat Dorinel Munteanu, la ProSport Live.

The post „Trebuie să câștigăm!”. Dorinel Munteanu, mesaj clar pentru România înaintea debutul în preliminariile CM 2022 | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă