Transylvania Open, o experiență "frumoasă" pentru Emma Răducanu. “Voi învăța mai bine limba română”

1 lună in urmă 19

  • Liga 1: Universitatea Craiova - Mioveni, sâmbătă, 19:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: CFR Cluj - Voluntari, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

Emma Răducanu: "A fost plăcut să mă simt apreciată aici"

Britanica de origine română le-a mulțumit fanilor și organizatorilor pentru susținere și a subliniat că vrea să învețe mai bine limba română.

Emma Răducanu (18 ani) a jucat în premieră într-un turneu în România.

"Am petrecut câteva zile foarte plăcute aici, în România. Ospitalitatea a fost absolut incredibilă, toată lumea m-a primit atât de bine. A fost plăcut să mă simt apreciată aici. Sunt dezamăgită că nu pot să stau mai mult aici, dar a fost o săptămână pozitivă. Rămân cu amintiri foarte frumoase despre România. Sunt foarte recunoscătoare tuturor celor de aici.

Într-un fel, am fost surprinsă de cât de tare m-au susţinut românii... aşa că îmi pare rău că nu am reuşit să joc mai mult la acest turneu. Sper însă că voi reveni la acest turneu sau la altul în România anul viitor. Sper să îi revăd pe fanii de aici, înseamnă mult pentru mine", a spus Emma Răducanu, la conferința de presă.

"Voi învăța mai bine limba română"

Întrebată dacă o va vizita pe bunica ei, care locuieşte la Bucureşti, Emma Răducanu a răspuns: "Nu ştiu deocamdată. Vreau să o protejez dată fiind situaţia pandemiei. Aici este o situaţie dificilă, cu multe cazuri, aşa că încă nu am decis pentru moment ce voi face în următoarele zile. Sigur m-a văzut la televizor. Sunt sigură că e mândră de mine că am reuşit să vorbesc în limba română. Pentru că ştiu limba română în primul rând datorită ei. Sper că voi petrece mai mult timp aici şi voi învăţa şi mai bine limba română".

Etichete: wta , cluj , turneu , emma raducanu , transylvania open
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă