Transformarea spectaculoasă de care a avut parte Radu Ştefan Bănică, în prima gală „Te cunosc de undeva!”. S-a costumat în femeie și e de nerecunoscut

2 luni in urmă 7


În prima gală a show-ului „Te cunosc de undeva!”, sezonul 16, fiul lui Ștefan Bănică Jr. a avut parte de cea mai tare provocare. Radu s-a costumat în femeie și a făcut spectacol în fața juraților, uimiți de prestația lui.


Cel de-al 16-lea sezon al show-ului „Te cunosc de undeva!”, prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, începe sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1, cu una dintre cele mai îndrăznețe distribuții a artiștilor care vor trăi magia transformărilor.


 11 concurenți talentați și dornici de distracţie vor intra în spectaculosul joc al transformărilor, iar în fiecare săptămână, vreme de 15 ediţii, ruleta transforming-show-ului îi va pune la grea încercare.Radu Ştefan Bănică, Emilia Popescu, Mirela Vaida, Pepe şi Cristina Vasiu vor evolua solo, în vreme ce Adriana Trandafir va concura din nou alături de Romică Ţociu, Andrei Ştefănescu va face echipă cu Ana Baniciu, iar Liviu Vârciu va performa alături de Raluka.


Campionii încep cu personaje pe măsura lor, aşa că Pepe va deschide sezonul într-un travesti pe măsura lui – Amanda Lear, în vreme ce Mirelei Vaida, Ruly i-a adus un personaj foarte greu, atât din punct de vedere al vocii, cât şi al coregrafiei – Shakira.


Radu Ştefan Bănică se va transforma în inegalabila Lady Gaga, iar fiul lui Șteban Bănică Jr. e de nerecunscut.


Nici ceilalţi nu au scăpat mai uşor, ce alte personaje le-a pregătit Ruleta, telespectatorii vor afla mâine seară, de la 20:00, la Antena 1, în prima ediţie a celui de-al 16-lea sezon al show-ului „Te cunosc de undeva!”


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă