Transformarea spectaculoasă a fostului jucător de la FCSB care l-a înfruntat pe Gigi Becali! ”Un om josnic”

5 zile in urmă 16

  • Liga Națiunilor: Franța - Austria, joi, 21:45, Digi Sport 1

  • Handbal: GOG - Dinamo, joi, 19:45, Digi Sport 2

În vara anului 2006, Andrey Nazario Afonso ajungea la FCSB (n.r.- Steaua la acea vreme), însă singura sa experiență în Europa se dovedea un fiasco total. Deși a avut un debut excelent, brazilianul a căzut rapid în dizgrația lui Gigi Becali, a fost trimis la echipa a doua și a plecat pe ușa din spate de la gruparea bucureșteană.

Cum arată acum Andrey, portarul care l-a atacat dur pe Gigi Becali, după ce a fost dat afară de la FCSB

La scurt timp după ce a plecat de la FCSB, unde a adunat doar 7 apariții, Andrey s-a dezlănțuit la adresa lui Gigi Becali.

Gigi strică Steaua! Nu l-am cunoscut decât pentru o scurtă perioadă și mă bucur că nu am fost nevoit să stau mai mult în preajma unui asemenea om! El nu are respect pentru nimeni. Cât timp am fost în România, am observat că în fața camerelor de luat vederi Gigi Becali vorbea foarte mult despre Dumnezeu. Eh, pot să vă spun că, în realitate, el nu crede în nimic, nimic, nimic din ce spune!

Sunt, dar nu exagerez cu nimic! Gigi Becali este un om josnic și dezgustător! Chiar te rog să-i transmiți un mesaj din partea mea. Gigi, învață ca atunci când vorbești ceva să-ți păstrezi promisiunea! Ești respectat de cei din jurul tău doar pentru că ai bani. La club toți jucătorii sunt supărați pe tine, dar n-au curajul să vorbească pentru că, dacă cineva zice ceva, tu îl vei da afară!”, spunea Andrey în 2008.

Goalkeeper-ul sud-american s-a retras din fotbalul important în urmă cu trei ani, după ce a adunat în carieră prezențe la echipe precum Cruzeiro, Portuguesa, Fluminense sau Siah Jamegan FC (Iran). Surprinzător, la aproximativ 15 ani de la plecarea din România, portarul care avea o alură de ”băiat cuminte”, este acum plin de tatuaje și arată ca un luptător.

Galerie Foto

Etichete: gigi becali , portar fcsb , andrey


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă