Transformarea șocantă a lui Royston Drenthe, fost fotbalist la Real Madrid: s-a îngrășat enorm și a semnat cu o echipă din liga a 4-a spaniolă!

1 lună in urmă 22

Jucătorul olandez Royston Drenthe, fost component al celor de la Real Madrid, a făcut cunoștință cu noii săi colegi de la Racing Murcia, la prima sesiune de pregătire a echipei din liga a 4-a spaniolă.

Noul club al lui Drenthe are ambiții mari în acest sezon, în care a făcut valuri în presă după ce a încercat să îl aducă pe fostul star camerunez Samuel Eto’o.

Fostul jucător al lui Real Madrid, Royston Drenthe, a semnat în Liga a 4-a spaniolă la 33 de ani! Este supraponderal și e coleg cu o fostă vedetă la Manchester City

Ultimul club al fostului internațional olandez Royston Drenthe a fost o echipă de liga a 3-a din țara sa natală. După plecarea de la Real Madrid, Drenthe a avut scurte aventuri în Emiratele Arabe Unite, Turcia și Anglia, unde a evoluat pentru Reading, Sheffield Wednesday și Everton, ca mai apoi să ajungă în îndepărtata Rusie, la Spartak Vladikavkaz.

Royston Drenthe, ajuns acum la 33 de ani, a fost adus la Real Madrid de la Feyenoord, pentru 14 milioane de euro, și a jucat pentru echipa blanco 65 de partide, în care a reușit să marcheze 4 goluri.

Transferul jucătorului olandez face parte din strategia celor de la Murcia de a promova în Segunda Division B, al treilea eșalon al fotbalului spaniol. Președintele clubului, care este și patronul echipei, Morris Pagniello, are acum un nume cu greutate care să conducă proiectul său ambițios. La propriu și la figurat pentru că olandezul s-a îngrășat enorm și trebuie să tragă tare pentru a arăta ca un fotbalist.

După ce i-a anunțat pe fanii echipei că la Murcia vor sosi jucători importanți, Pagniello l-a adus pe Joleon Lescott. Fostul fundaș al lui Manchester City, retras în 2017 de la Sunderland, și-a reluat și el activitatea de jucător profesionist, la 38 de ani, pentru a aduce clubul în eșalonul superior.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Royston Ricky Drenthe (@roya2faces)

The post Transformarea șocantă a lui Royston Drenthe, fost fotbalist la Real Madrid: s-a îngrășat enorm și a semnat cu o echipă din liga a 4-a spaniolă! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă