Transformarea Anei Maria Pantaze, croitoreasa care a câștigat „Românii au talent” în 2019. Viața i s-a schimbat radical

2 săptămâni in urmă 20

În anul 2019, Ana Maria Pantaze a primit Golden Buzz de la Mihai Petre în emisiunea „Românii au talent”. Coregraful a fost impresionat de vocea ei, la fel și telespectatorii care au desemnat-o marea câștigătoare a sezonului 9. La doi ani de atunci, viața ei s-a schimbat complet, nu mai e croitoareasă, ci solistă.

Viața Anei Maria Pantaze s-a schimbat radical după ce a câștigat concursul de talente de la Pro TV. Croitoreasa s-a gândit serios să se dedice industriei muzicale. Nu a rămas o dorință, ci visul ei l-a pus în practică, acum este cântăreață.

Transformarea Anei Maria Pantaze, croitoreasa care a câștigat „Românii au talent” în 2019. Viața i s-a schimbat radical

Ana Maria Pantaze a lansat în iulie 2020 prima ei melodie. Piesa e intitulată „Visuri la cornete” și în videoclip apare chiar ea.

Acum, pe Facebook, acolo unde are aproximativ 10.000 de fani, croitoreasa care a devenit cântăreață a anunțat noul ei proiect, scoate curând încă o melodie. „Vă mulțumesc pentru vorbele frumoase, pentru moment lucrez la o piesa nouă. Vă pup și vă doresc sa aveți o săptămână frumoasă”, le-a scris recent Ana Maria fanilor ei, conform protv.ro.

Și din punct de vedere fizic Ana Maria Pantaze s-a transformat. Nu mai are părul închis la culoare, acum s-a vopsit blondă. Pe Instagram pune des fotografii, acolo s-a lăudat cu schimbarea de look.

ana-maria-pantaze-romanii-au-talent-5Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Cânta la karaoke

În urmă cu doi ani, în emisiunea de la Pro TV, câștigătoarea declara că nu a avut bani pentru o carieră în muzică, singurul loc unde putea face ce îi plăcea mai mult era la karaoke.

„La 18 ani m-am apucat de karaoke. Eu merg în fiecare seară, pentru că e la doi pași de mine. Doar cobor din casă și intru în club. Pot să mă descarc acolo. Karaoke e pentru oricine și acolo te duci ca să te relaxezi”, a spus la vremea respectivă Ana-Maria Pantaze.

Când a fost întrebată ce va face cu suma de 120.000 de euro, obținută odată cu trofeul „Românii au talent”, Ana Maria a spus că dorește să-și cumpere un apartament, să scoată o piesă și să investească în studii muzicale, scrie Pro TV.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă