Transformare radicală la FCSB! Edi Iordănescu duce clubul într-o nouă eră: „Autoritatea e a mea”

2 luni in urmă 19

Articol de GSP - Publicat joi, 19 august 2021, 15:21 / Actualizat joi, 19 august 2021 15:35

Edi Iordănescu (43 de ani) a susținut astăzi o amplă conferință de presă, în care a oferit detalii despre venirea sa la FCSB și despre planurile pe care le are la clubul condus de Gigi Becali. 

După mai bine de 5 ani, Gigi Becali a ales să apeleze din nou la un antrenor cu CV pentru a-i oferi echipa. Edi Iordănescu vine nu doar cu trofee câștigate și cu experiență ca „principal”, și cifrele lui în Liga 1 sunt foarte bune.

Iar „pedigree-ul” lui Edi Iordănescu a ieșit la suprafață încă de la prima conferință în calitate de antrenor al FCSB-ului

Obișnuiți cu discursurile ambigue ale „secunzilor” care au trecut pe la echipă în ultimii ani, suporterii roș-albaștrilor au putut auzi un discurs modern, occidental, răspicat și extrem de articulat. Noul tehnician al roș-albaștrilor a înfruntat fiecare întrebare a jurnaliștilor și a explicat pe larg ce fel de colaborare va încerca să aibă cu Becali.

 „Am venit doar pentru titlu! Eram convins 100% că nu semnez, dar Gigi m-a șocat” + MM se întoarce pe bancă!

FCSB

Edi Iordănescu, prezentat la FCSB: „Am venit doar pentru titlu! Eram convins 100% că nu semnez, dar Gigi m-a șocat” + MM se întoarce pe bancă!

Edi Iordănescu și-a spus crezul: „Sunt aici ca să aduc spiritul înapoi”

„Jucătorii au suflete, onoare, personalitate. Asta înseamnă o muncă majoră. Responsabilitatea rezultatelor e toată a mea. Eu voi analiza jucătorii, eu le voi da indicațiile necesare. Autoritatea în ceea ce privește latura tehnică e a mea: primii 20, primii 11 jucători, schimbări, tot ce înseamnă metodica jocului.

Sunt aici să aduc spiritul înapoi. Dacă cineva crede că vor fi schimbări majore pe termen scurt, se înșală! Nu vreau să-i necăjesc, îi avertizez pe fani să se încarce cu puțină răbdare. Trebuie să schimbăm rapid implicarea și starea de spirit.

Eu am 3 atuuri în care cred tare. Sub cuvânt de onoare, patronul mi-a promis unele lucruri. În al doilea rând, e vorba de contractul meu. E un contract atipic pentru fotbalul românesc. Contractul meu înseamnă o protecție clară. Apoi e vorba de persoana mea. A contat mult și grupul de jucători de aici. Sunt jucători cu potențial, mult potențial, dar și cu dorință de performanță”, a declarat Edi Iordănescu, pe durata conferinței de presă. 

Citește și alte știri despre FCSB:

VIDEO Edi Iordănescu, prezentat la FCSB: „Am venit doar pentru titlu! Eram convins 100% că nu semnez, dar Gigi m-a șocat” + MM se întoarce pe bancă!

Nu Gigi Becali e principala problemă la FCSB! Avertismentul primit de Edi Iordănescu

Playtech: BOMBĂ! Ce au descoperit medicii în sângele lui Ion Caramitru. Informații de ultimă oră


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă