Transferurile, cauza dezastrului de la Dinamo? „Nu știu cine le-a făcut! Să mă ierte Dumnezeu!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

1 săptămână in urmă 52

Dinamo a înregistrat cinci eșecuri consecutive în Liga 1, iar cel mai recent, cu FCSB, a fost cel mai rușinos din istoria clubului. Florin Prunea, fost jucător și oficial al roș-albilor, susține la ProSport Live faptul că noile transferuri ale „câinilor” nu aduc niciun plus de valoare, ci au fost făcute în limita unui buget redus.

La Dinamo au venit în ultima perioadă jucători precum Plamen Iliev (portar), Constantin Nica, Răzvan Popa (fundași), Cosmin Matei, Cătălin Itu (împrumutat de la CFR Cluj), Gabi Torje, (mijlocași), Mirko Ivanovski și Cătălin Țîră (atacanți).

După derby-ul FCSB – Dinamo, 6-0, meci în care au înscris Claudiu Keşeru (26), Octavian Popescu (43), Paulo Vinicius (45+2), Andrei Cordea (45+7 – penalty), Valentin Gheorghe (54), Andrei Miron (67), antrenorul Dario Bonetti a plecat în Italia și ar putea părăsi banca tehnică a formației din „Ștefan cel Mare”.

Transferurile, cauza dezastrului de la Dinamo? „Nu știu cine le-a făcut! Să mă ierte Dumnezeu!”

Proaspăt revenit la Dinamo, Gabi Torje a fost și el avertizat de Florin Prunea. Nici Steliano Filip nu a fost menajat.

Prunea a dezvăluit și ce discuție a avut cu administratorul judiciar al lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu: „Echipa e la un pas de dispariție”.

„S-a văzut diferența. Ce jucători a adus FCSB și ce a adus Dinamo? Vorbim despre calitate. Ai văzut ce execuție are Keșeru? Nu știu cine a făcut ultimele transferuri de la Dinamo, dar nu cred că oamenii din conducere. Iuliu Mureșan și Mihai Matei, directorul sportiv, sunt în fotbal de mulți ani…Să mă ierte Dumnezeu!, însă mă uitam la Ivanovski…nu poate, săracul. Mă pun în locul lui Bonetti. Ce variante are, dacă te uiți pe bancă. Ce să pui pe linia de fund? A venit Popa, păi e de la o echipă care a retrogradat, care a primit peste 70 de goluri. Înseamnă că atât se paote din punct de vedere financiar, dacă se fac asemenea transferuri. Cred că Torje și Matei au venit pe un salariu de 5.000 de euro pe lună” a declarat Florin Prunea la ProSport Live.

Să vedem realitatea. Dinamo trebuie să nu retrogradeze, că în Liga 2 bugetul se dublează, apoi să nu se desființeze – Florin Prunea

The post Transferurile, cauza dezastrului de la Dinamo? „Nu știu cine le-a făcut! Să mă ierte Dumnezeu!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă