Transferul zilei în Liga 1! Colegul lui Dennis Man de la Parma a semnat cu o echipă de play-off

2 săptămâni in urmă 21

FC Voluntari a reușit transferul zilei în Liga 1, toate acestea după ce a ajuns la un acord cu Parma pentru Muhamed Tehe Olawale.

FC Voluntari s-a reunit joi, 6 ianuarie, iar oficialii grupării din Ilfov fac tot posibilul să întărească lotul în această perioadă de mercato.

Astfel, după ce l-a luat pe Denis Ciobotariu de la CFR Cluj, trupa din Ilfov a ajuns la un acord cu Parma pentru transferul lui Muhamed Tehe Olawale.

FC Voluntari l-a transferat pe Muhamed Tehe Olawale

Atacantul în vârstă de 22 de ani a semnat un contract valabil un sezon și jumătate cu gruparea condusă de Liviu Ciobotariu, după ce în ultimul an a evoluat sub formă de împrumut la IFK Mariehamn.

„Cluburile FC Voluntari și Parma Calcio 1913 au ajuns la un acord în privința jucătorului Muhamed Tehe Olawale. Fotbalistul va evolua sub formă de împrumut la formația noastră, pentru o perioadă de 1 sezon și jumătate.

Noul jucător al echipei noastre s-a născut în Coasta de Fildeș și are 22 de ani. Atacantul și-a făcut junioratul la Empoli, iar în 2019 a fost cumpărat de Parma. A fost împrumutat apoi în prima ligă finlandeză la TPS Turku și IFK Mariehamn. În ultimul sezon, la IFK a evoluat în 26 de partide și a reușit 6 goluri și 3 pase decisive”, este anunțul făcut de FC Voluntari pe pagina oficială de Facebook.

Deși a fost transferat de Parma în ianuarie 2020, Muhamed Tehe Olawale nu a reușit să debuteze în tricoul echipei la care evoluează Dennis Man și Valentin Mihăilă. Acesta a adunat 41 de prezențe pentru Empoli Primavera, 22 pentru echipa U21 a lui Empoli, 25 pentru Turun Palloseura, 29 pentru FC Ponsacco 1920 și 29 pentru IFK Marienhamn.

  • 200.000 de euro este cota lui Muhamed Tehe Olawale, conform transfermarkt.com

The post Transferul zilei în Liga 1! Colegul lui Dennis Man de la Parma a semnat cu o echipă de play-off appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă