Transferul pe care FC Barcelona l-a ratat, deși Leo Messi l-a cerut special! Starul argentinian s-a înfuriat când a aflat!

2 luni in urmă 29

Ratarea transferului lui Cristian Romero, coechipierul lui Leo Messi de la naționala Argentinei, l-a deranjat pe simbolul Barcelonei, care solicitase în mod expres această mutare.

Negocierile catalanilor cu Atalanta sunt complicate de criza financiară de la gruparea de pe Camp Nou.

Transferul ratat de FC Barcelona l-a determinat pe Leo Messi să ia decizie să plece!

Negocierile noului contract cu Leo Messi, care erau pe cale de a se încheia pozitiv pentru gruparea blaugrana, au luat o întorsătură dramatică și nu mai este nimic de vorbit pentru moment între cele două părți, după anunțul făcut oficial de Barcelona.

Unul dintre motivele principale pentru care negocierile au intrat într-un impas decisiv a fost ratarea transferului lui Cristian Romero.

Fundașul central al Atalantei, campion al Copei America cu Argentina, a fost o cerere expresă a lui Messi de a consolida zona defensivă și, deoarece nu s-a materializat, a fost un aspect care a cântărit decisiv în discuțiile pentru un nou acord cu Barcelona.

Cu câteva săptămâni în urmă, clubul de pe Camp Nou a încercat să-l semneze pe Romero, dar la momentul respectiv a început o adevărată licitație, așa cum a relatat Mundo Deportivo.

Pusă în fața interesului puternic manifestat de englezii de la Tottenham, Barcelona a făcut o ofertă de 40 de milioane de euro plus încă 10 milioane de euro în bonusuri, la care nu a primit încă un răspuns concret din partea Atalantei.

 

The post Transferul pe care FC Barcelona l-a ratat, deși Leo Messi l-a cerut special! Starul argentinian s-a înfuriat când a aflat! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă