Transferul lui Rachid Bouhenna la CFR Cluj e pus sub semnul întrebării! „E o greșeală a celor de la Sepsi! E altă suspiciune!”

1 lună in urmă 27

Rachid Bouhenna s-a înțeles cu CFR Cluj înainte de finalul sezonului 2020 – 2021, iar transferul acestuia de la Sepsi la campioana României e pus sub semnul întrebării.

Fundașul algerian va ajunge la CFR Cluj la finalul sezonului 2020 – 2021, dar această mutare a ridicat anumite semne de întrebare. Mai mult, Rachid Bouhenna a fost acuzat de către oficialii grupării Sepsi OSK că nu a dat dovadă de fair play la duelul de pe 17 ianuarie cu campioana României, atunci când a fost eliminat. Totodată, covăsnenii susțin că algerianul nu i-a anunțat că a ajuns la un acord cu CFR, conform dezvăluirilor patronului lui Sepsi OSK pentru ProSport.

Daniel Stanciu a vorbit despre transferul lui Rachid Bouhenna la CFR Cluj chiar înainte de duelul pe care Sepsi OSK îl va juca împotriva campioanei României pe 10 mai, ora 19.00, iar acesta susține că pot exista suspiciuni, având în vedere că covăsnenii l-au exclus din lot pe Bouhenna.

Transferul lui Rachid Bouhenna la CFR Cluj e pus sub semnul întrebării

„E un jucător străin, jucătorii străini au altă mentalitate. Sunt crescuţi într-un spirit de fair-play. Spunea şi Edi Iordănescu, chiar dacă ai suspiciuni, e greu să faci afirmaţii, mai ales dacă nu ai dovezi. Eu cred că e o greşeală a celor de la Sepsi. L-au folosit un meci, apoi nu l-au mai folosit. Asta denotă altă suspiciune.

Dacă era un jucător spre finalul contractului, puteai să intensifici negocierile cu el, pentru că era căpitanul echipei, era un jucător important pentru Sepsi. Noi trăim în situaţia asta aproape zi de zi în fotbalul românesc”, a spus Daniel Stanciu, fostul oficial de la Dinamo și ASA Târgu Mureș, la emisiunea ‘Fotbal Look’ de la Look Sport+.

  • Meciul CFR Cluj – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe se joacă luni, 10 mai, de la ora 19.00, în etapa a 7-a a play-off-ului Ligii 1, sezonul 2020 – 2021, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, Live Video Online pe www.prosport.ro și la TV pe Digi Sport, Look Sport Plus și Telekom Sport.

The post Transferul lui Rachid Bouhenna la CFR Cluj e pus sub semnul întrebării! „E o greșeală a celor de la Sepsi! E altă suspiciune!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă