Transferul lui Drăguşin la Juventus, bucuria Rapidului! Cum pot câştiga giuleştenii o sumă mare de bani

1 lună in urmă 23

  • Liga 1: Poli Iași - Hermannstadt, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Viitorul - Gaz Metan, luni, 20:30, Digi Sport 1

Pentru că Regal Sport, echipa la care a crescut Radu, a fost cedată Rapidului de către Claudiu Florică, giuleştenii au preluat, teoretic, şi ce se întâmplă mai departe cu fotbalistul.

Rapid ar trebui să ia 100.000 de euro când Radu Dăguşin va avea 4 meciuri într-un sezon la Juventus

Regal a primit 260.000 de euro în 2018 în schimbul internaţionalului român, când Florin Manea l-a dus la Juventus, şi mai are de luat 100.000 de euro când jucătorul va disputa patru meciuri pentru Juventus în campionat sau cupele europene.

În mod normal, Rapid va lua aceşti bani, dacă nu cumva actele făcute de giuleşteni cu Florică se precizează că banii vor intra tot în contul său. Mai ales că după ce s-a făcut tranzacţia au apărut ceva disensiuni între părţi.

De altfel, tot Rapid ar trebui să primească şi taxa de solidaritate de 5 la sută dintr-un eventual transfer ulterior al lui Radu Drăguşin. 

De exemplu, dacă fundaşul român ar fi cedat ulterior pentru 20 de milioane de euro, să spunem, Rapid ar trebui să ia taxa de solidaritate de 5%, adică un milion de euro. 

Galerie Foto

  • Două meciuri are Radu Draguşin pentru Juventus în acest sezon. Unul în Serie A şi unul în UEFA Champions League, plus două în Cupa Italiei

Salariu important pentru Radu Drăgușin la Juventus

Potrivit italienilor de la Gazzetta dello Sport, salariul lui Radu Drăguşin va crește progresiv în fiecare din următorii patru ani de contract, urmând să ajungă, în ultimul, la aproape 1.000.000 de euro pe sezon.

Radu Drăgușin, internațional român U21, la 19 ani, a ajuns la Juventus în 2018, de la Regal Sport. În acest sezon, stoperul a debutat la echipa de seniori a lui Juventus, după mai multe luni în care Andrea Pirlo l-a convocat pentru antrenamentele primei formații.

În actuala campanie, Radu Drăgușin a jucat patru meciuri pentru Juventus, unul în Champions League, cu Ferencvaros, unul în Serie A, cu Genoa, și alte două în Cupa Italiei, cu Genoa și Spal, în care a fost și integralist.

Etichete: radu dragusin , regal sport , transfer dragusin , radu dragusin rapid
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă