Transferul lui Budescu la FCSB pus la îndoială: „Nu cred că poate face diferența”

1 lună in urmă 21

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 septembrie 2021, 12:59 / Actualizat miercuri, 08 septembrie 2021 13:06

Dorinel Munteanu a comentat revenirea la FCSB a mijlocașului Constantin Budescu (32 de ani) și spune că nu este convins că acesta ar putea ajuta formația roș-albastră.

Fostul internațional, care a jucat și a antrenat echipa lui Gigi Becali, este de părere că venirea lui Claudiu Keșeru este mai importantă și că Edi Iordănescu se bazează pe jucători care au un stil diferit față de cel al lui Budescu.

„Cred că FCSB are nevoie mai mult de Keșeru decât de Budescu. Dar nu știu cum gândește Edi Iordănescu strategia de viitor a celor de la FCSB.

Nu aș crede că Budescu poate face diferența, pentru ca FCSB se bazează pe jucători mai tineri, care aleargă. Cred că e mai util Keșeru”, a spus Dorinel Munteanu la Pro X.


Cu Dinamo va fi un derby cu foarte multe orgolii și rivalități. Indiferent de ce poziții au avut în clasament, jucătorii s-au motivat. Mai ales că Dinamo a adus câțiva jucători cu experiență. Nu a fost niciodată o favorită înainte de derby
– Dorinel Munteanu

Schimbări importante la FCSB

După aducerea cuplului Budescu - Keșeru, Edi Iordănescu va putea alinia la FCSB, mai ales după ce se vor reface și Tănase și Coman, o formulă plină cu vedete

Echipa va căpăta consistență în atac, iar Budescu și Keșeru vor fi siguri titulari, în vreme ce Vali Gheorghe e o soluție pentru cele două flancuri. Ar putea chiar să apară și titular în locul lui Octavian Popescu, în condițiile în care Edi Iordănescu va găsi o altă soluție în primul 11 care să bifeze regula U21.

După ce se vor reface toți fotbaliștii care acuză probleme medicale, FCSB va putea să rivalizeze, ca lot, cu CFR. Soluții foarte bune, inclusiv pentru echipa de rezerve. Chiar va fi o provocare pentru antrenor să reușească să le facă loc în același timp lui Olaru, Budescu, Fl. Coman, Keșeru și Fl. Tănase. 

Cum ar arăta primul 11 cu toți jucătorii valizi: Vlad - Crețu, Miron, Vinicius, S. Șerban - Ov. Popescu - Olaru, Budescu, Fl. Coman - Keșeru, Fl. Tănase

VIDEO Derby în Liga 1! Totul despre FCSB - Dinamo

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Ilie Dumitrescu propune o schimbare majoră la FCSB, după ultimele transferuri: „Aș da o idee, dacă mă aude cineva”

Constantin Budescu e printre bogații Ligii 1! » TOP 10 cel mai bine plătiți fotbaliști din campionat

Playtech: Descoperire REVOLTĂTOARE în Bucegi. Ce se ascundea într-o zonă protejată: ”Și-au bătut joc!”


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă