Transferul lui Alexandru Cicâldău la Galatasaray, făcut praf: „Am fost șocat când am auzit că a costat 6,5 milioane de euro”

2 luni in urmă 25

Alexandru Cicâldău a ajuns recent la Galatasaray, după ce la clubul turc au trecut nume uriașe, precum Gică Hagi, Gică Popescu și Adrian Ilie.

Pe la Galatasaray au mai jucat recent Bogdan Stancu și Florin Andone.

Totuși, transferul lui Cicâldău de la Universitatea Craiova la Galatasaray nu este privit cu ochi buni de Yksel Yesiolva, antrenor care și-a petrecut cea mai mare parte a carierei în România.

Transferul lui Alexandru Cicâldău la Galatasaray, făcut praf: „Am fost șocat când am auzit că a costat 6,5 milioane de euro”

Yesiolva, care a lucrat la FCSB, Dinamo și Rapid, fiind în același timp un vechi colaborator al lui Gheorghe Mulțescu și Dorinel Munteanu, a criticat transferul în turcia a lui Cicâldău.

El susține că are dubii în privința unor viitoare evoluții impresionante ale fotbalistului român.

„Îl știu pe Cicâldău de când era la echipa lui Gică Hagi.Foarte inteligent, foarte talentat, dar Turcia nu i se potrivește.

Aici e un pressing ucigător, iar el nu prea are viteză și nu se va putea descurca când are mingea la picior.

Am fost șocat când am auzit că a costat 6,5 milioane de euro. Foarte mulți bani, puteai cumpăra 3-4 jucători ca el la jumătate din această sumă.

Sunt îngrijorat când cluburile din țara mea sunt păcălite de impresari. Eu îi compar cu Dracula.

Sper că nu e valabil și la transferul lui Cicâldău, iar Galatasaray să investească bine banii.

Repet, băiatul e talentat și inteligent. Dar mulți ca el au dispărut din cauza unor alegeri greșite. Sper să nu fie cazul.

Eu mă mir că Hagi nu le-a recomandat celor de la Galatasaray pe Dennis Man și Florinel Coman acum un an-doi! Dacă îi lua pe aceștia doi, Galatasaray făcea o afacere foarte bună”, a declarat Yuksel Yesilova pentru cotidianul turc Hurriyet.

The post Transferul lui Alexandru Cicâldău la Galatasaray, făcut praf: „Am fost șocat când am auzit că a costat 6,5 milioane de euro” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă