Transferul lui Alex Mățan la Columbus Crew e 95% rezolvat! Gică Hagi și americanii au ajuns la un acord, fotbalistul trebuie să facă vizita medicală și apoi să plece de la echipa lui Mircea Rednic | EXCLUSIV

1 lună in urmă 1

Gică Hagi reușește să dea o nouă lovitură financiară prin transferul lui Alex Mățan la Columbus Crew, în MLS, după ce ProSport a aflat că fotbalistul trebuie doar să mai treacă vizita medicală înainte ca actele să fie semnate.

Afacerea era în aer în ultimele zile, dar negocierile au avansat marți și Mățan este ca și vândut în SUA.

Pentru Hagi, cedarea milocașului ofensiv vine să completeze bugetul celor de la Viitorul și se înscrie în politica echipei de a lăsa cei mai importanți fotbaliști să plece spre contracte mai bune, după ce Gabi Iancu și Kevin Luckassen au părăsit și ei gruparea din Ovidiu.

Transferul lui Alex Mățan la Columbus Crew e ca și făcut! Dacă va trece vizita medicală, cluburile vor semna actele

Gică Hagi dă o nouă lovitură și îl vinde pe Alex Mățan în MLS! Suma de transfer este de aproximativ 1,5 milioane de euro, iar fotbalistul va avea un salariu anual de peste 500.000 de euro. După ce i-a cedat pe Iancu și Luckassen, Hagi decide să îi ofere și lui Mățan posibilitatea de a se realiza din punct de vedere financiar. Zvonurile inițiale spuneau că oferta era de la New York City, dar informația a fost infirmată de Cristian Bivolaru.

Este o ofertă concretă pentru Mățan. Continentul e corect, echipa era incorecta. E foarte probabil zic eu! Hagi niciodată nu va împiedica un jucător să plece la mai bine. Asta a fost situația și cu Iancu, și cu Luckassen, și acum cu Mățan”, spunea zilele trecute Cristian Bivolaru, directorul general al celor de la Viitorul.

Clubul care îl dorea, de fapt, pe Mățan, este Columbus Crew, informație prezentată de cei de la Fanatik. Afacerea era în aer în ultimele zile, pentru că americanii au avut o perioadă în care nu au mai făcut pași concreți pentru finalizarea ei. Acum, lucrurile au evoluat rapid.

Din informațiile ProSport, cei de la Columbus Crew au bătut palma cu Gică Hagi și transferul a intrat în linie dreaptă. Se așteaptă doar ca Alex Mățan să facă vizita medicală pentru formația aflată pe locul 3 în MLS. Dacă rezultatele îi vor satisface pe americani, atunci internaționalul român U21 va semna și va pleca în SUA. Mățan se află în acest moment în prorgamul de pregătire al celor de la Viitorul și așteaptă din moment în moment ca situația sa să se clarifice.

Gică Hagi și Viitorul nu se vor opune niciodată pentru ca un jucător să meargă unde îi este mai bine, unde poate câștiga un salariu de 10 ori mai mare ca în România. Discuțiile cu formația din SUA pentru Mățan sunt destul de avansate. Mai sunt câțiva pași, importanți, și, dacă toate lucrurile decurg așa cum trebuie, transferul se poate perfecta”, a declarat, Gică Popescu, pentru ProSport.

The post Transferul lui Alex Mățan la Columbus Crew e 95% rezolvat! Gică Hagi și americanii au ajuns la un acord, fotbalistul trebuie să facă vizita medicală și apoi să plece de la echipa lui Mircea Rednic | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă