Transferul anului în fotbalul mondial chiar e la alt nivel! Lionel Messi, recompensat cu „fan tokens” după ce a semnat cu PSG!

2 luni in urmă 20

Despărțirea de FC Barcelona i-a netezit lui PSG calea spre mult dorita semnătură a lui Lionel Messi, care, în afara salariului de 35 de milioane de euro pe care îl va încasa pe Parc des Princes, a fost recompensat și într-un mod pe care până în urmă cu nu mulți ani l-am fi putut vedea numai într-un film.

Nu mică i-a fost mirarea argentinianului când a primit „fan tokens” după ce a bătut palma cu Paris Saint-Germain, un bun asemănător criptomonedelor. Clubul de pe Parc des Princes a fost primul nume greu care s-a alăturat proiectului inițiat de socios.com, unde fanii pot lua hotărâri minore în viața echipelor de club pe care le susțin, cum ar fi decorarea vestiarelor cu mesaje și fotografii motivatoare.

PSG s-a alăturat acestei platforme în urmă cu trei ani, în 2018, astfel că a dorit să îl implice în activitate și pe Leo Messi, care a fost recompensat imediat după ce a semnat angajamentul cu francezii.

Lionel Messi, recompensat cu „fan tokens” după ce a semnat cu PSG!

Argentinianul, care în această vară a câștigat primul trofeu important alături de naționala țării sale, a fost surprins când a aflat că va primi criptomonede create de și pentru fani.

PSG a remis un comunicat pe această temă, oficialii clubului francez fiind mândri că reprezintă „una dintre cele mai inovatoare și avangardiste branduri sportive din lume”. „Paris Saint-Germain a hotărât să includă criptomonedele $PSG Fan Tokens în pachetul de bun-venit al lui Lionel Messi. Astfel, se creează o legătură foarte strânsă între club și comunitatea formată din milioane de fani la nivel mondial. Această inițiativă o poziționează pe PSG printre cele mai inovatoare și avangardiste branduri sportive din lume”, se arată în comunicatul remis în cursul zilei de joi de Paris Saint-Germain pe marginea acestui subiect.

The post Transferul anului în fotbalul mondial chiar e la alt nivel! Lionel Messi, recompensat cu „fan tokens” după ce a semnat cu PSG! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă