Transfer de marcă la Universitatea Craiova! Reghecampf vrea un fotbalist adus în Liga 1 de Gică Hagi | EXCLUSIV

1 lună in urmă 49

Începutul ezitant de sezon i-a determinat pe oficialii Universității Craiova să caute întăriri, iar primul pe lista lui Laurențiu Reghecampf este Lyes Houri, fost internațional de tineret al Franței. Fotbalistul s-ar putea despărți cât de curând de Fehervar pentru a reveni în Liga 1 după o pauză de numai un an.

Universitatea Craiova nu a impresionat în acest start de campionat, fiind doar pe poziția a șaptea a clasamentului după primele șase runde. ProSport a aflat că antrenorul Laurențiu Reghecampf vrea să își întărească lotul de jucători și a pus ochii pe Lyes Houri, în vârstă de 25 de ani.

Mijlocașul a evoluat pentru echipele reprezentative U16, U17 și U19 ale Franței, pentru care a marcat, în total, un singur gol în 22 de jocuri.

Lyes Houri, fost internațional francez care a jucat pentru Gică Hagi, la un pas de Universitatea Craiova!

Universitatea Craiova este interesată de serviciile lui Lyes Houri, ultima dată la Fehervar, în campionatul Ungariei. Laurențiu Reghecampf consideră că francezul poate aduce un plus în compartimentul median, astfel că i-a transmis patronului Mihai Rotaru că și-l dorește în lot.

Lyes Houri este născut din mamă algeriană și tată marocan, astfel că este eligibil să reprezinte și reprezentativele celor două țări, în afară de cea a „cocoșilor”.

Mijlocașul a avut o singură experiență în România, unde a evoluat în Liga 1 între 2018 și 2020. În această perioadă, el a evoluat în 46 de meciuri pentru Farul Constanța (fosta Viitorul), reușind să își treacă de patru ori numele pe lista marcatorilor.

După despărțirea de gruparea constănțeană, fotbalistul a semnat cu Fehervar, din Ungaria, iar acum este la un singur pas să își facă bagajele pentru a reveni în Liga 1. De-a lungul carierei, Lyes Houri a mai îmbrăcat tricourile cluburilor Valenciennes, Bastia, Belfort, Lens B (toate din Franța) și Roda Kerkrade (Olanda).

The post Transfer de marcă la Universitatea Craiova! Reghecampf vrea un fotbalist adus în Liga 1 de Gică Hagi | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă