Transfer bombă pentru Denis Alibec! Astra și-a dat acordul joi noapte pentru plecarea atacantului | EXCLUSIV

2 months ago 3

Astra a acceptat joi noapte oferta turcilor de la Gaziantep pentru Denis Alibec (29 de ani), iar atacantul urmează să semneze contractul cu echipa lui Marius Șumudică în cursul zilei de vineri.

Oficialii giurgiuvenilor au trimis o hârtie către formația din Turcia prin care anunță că e de acord cu detaliile contractului. Alibec este și el de acord, iar acum a mai rămas doar semnătura fizică să fie pusă pe contact.

Ultima sumă avansată de bașkani a fost de 800.000 de euro plus 30% dintr-un viitor transfer în următorii trei ani, lucru dezvăluit chiar de antrenorul Marius Șumudică, omul care a insistat să-l aducă pe Alibec.

Șumudică l-a dorit insistent!

„În primă fază, clubul nostru a oferit suma de 600.000 de euro. Eu am pus presiune cat am putut de mult. Sa spun povestea de la început ca să ştie toată lumea. Clubul nostru a vrut să ofere 500.000 de euro pentru un împrumut, neştiind că el termină contractul la vară. Oficialii noştri s-au uitat mai atent şi au spus ca noi am putea lua acest jucător liber de contract. Să îi dea nişte bani la semnătura şi îl ia liber.

Eu mi-am permis să vorbesc cu Denis după ce a fost făcută oferta oficială. La momentul respectiv, domnul Niculae a refuzat. În momentul de faţă, există o ofertă concretă de 800.000 de euro plus 30% dintr-un viitor transfer în următorii trei ani. O sumă care mi se pare mai mult decât decentă. El în 2 luni şi jumătate poate semna cu Gaziantep sau cu oricare altă echipă, liber de contract. În decembrie, intră în ultimele 6 luni de contract” , spunea Marius Şumudică zilele trecute la Pro X.

1,9 milioane de euro este cota lui Denis Alibec, conform transfermarkt.com 800.000 de euro vrea să plătească Gaziantep 3 meciuri a jucat Denis Alibec în sezonul 2020 – 2021 pentru Astra Giurgiu

The post Transfer bombă pentru Denis Alibec! Astra și-a dat acordul joi noapte pentru plecarea atacantului | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools