Transfer bombă pe axa FCSB – CFR Cluj: Gigi Becali şi Neluțu Varga negociază schimbul Sergiu Buş – Billel Omrani | EXCLUSIV

2 luni in urmă 1

Afacere bombă între două contracandidate la titlu! CFR nu se mai bazează pe Omrani, iar Becali este nemulțumit de randamentul lui Sergiu Buș, astfel că cele două echipe ar putea să facă schimb de atacanți în această iarnă. Chiar dacă mișcarea nu se va face, cert este că FCSB îl dorește pe atacantul francez, pentru care a trimis o ofertă oficială pe adresa clubului din Gruia. Clujenii sunt dispuși să îl cedeze pe Omrani, mai ales că acesta a intrat în ultimele șase luni de contract.

Lupta pentru câștigarea campionatului este foarte strânsă! Trei echipe se luptă cot la cot, FCSB, Craiova și CFR sunt cluburile care au ca obiectiv titlul de campioni. Clujenii au pierdut din turație în ultima perioadă, l-au schimbat pe Dan Petrescu cu Edward Iordănescu, iar antrenorul de 42 de ani vrea să întărească serios lotul în această iarnă. La fel dorește și FCSB, iar echipa patronată de Gigi Becali a trimis o ofertă pentru francezul Billel Omrani (27 de ani). Sursele ProSport susțin că echipa din Gruia ar fi dispusă să facă un schimb cu Sergiu Buș (28 de ani). Deși Buș a dezamăgit până acum la FCSB, atacantul are o relație specială cu Iordănescu din perioada în care cei doi au colaborat la Gaz Metan și au dus echipa în play-off.

Dacă se face schimbul, ambele echipe ies în câștig!

Vremurile în care Omrani era cel mai curtat jucător de la CFR au apus! În vara lui 2019, Celtic a făcut o ofertă de 3,3 milioane de euro pentru francez, însă clubul din Gruia a cerut mai mult! Ratarea transferului l-a dat peste cap pe Billel, iar acesta a început să joace tot mai slab! În acest sezon de Liga 1, Omrani a jucat într-un singur meci ca titular și a mai intrat pe parcurs de patru ori. Nu a marcat nici măcar un gol! Cel mai recent, a bifat repriza a doua în partida de Europa League cu Young Boys Berna, fără să aibă vreun aport important.

Becali l-a criticat constant pe BușBecali l-a criticat constant pe Buș

2 milioane de euro valorează în acest moment Omrani, conform transfermarkt. Buș e cotat la 800.000 de euro

De partea cealaltă, Sergiu Buș a marcat doar două goluri în zece meciuri de campionat în actuala stagiune. Criticat constant de patronul echipei, Buș nu ar fi considerat o pierdere pentru FCSB, dar cu siguranță ar fi considerat un câștig pentru echipa lui Edward Iordănescu. Tehnicianul Clujului l-a potențat la maximum pe Sergiu sezonul trecut la Gaz Metan, iar acesta a reușit zece goluri în 30 de meciuri de campionat. Iordănescu și Buș au mers cu Mediaș în play-off pentru prima oară în istoria clubului și nu ar refuza o nouă colaborare. Buș nu a mai jucat la FCSB de la finalul lui noiembrie, când a marcat din penalty în Gaz Metan – FCSB 2-3, în minutul 90. Un alt plus pentru Buș ar fi faptul că el s-a născut în Cluj și s-a format la CFR. Atacantul a evoluat pentru echipa de seniori a feroviarilor în două rânduri: sezonul 2010/2011 și 2012/2013.

Rămâne de văzut dacă FCSB va fi dispusă să îi ofere lui Omrani un salariu atractiv, având în vedere că francezul câștigă la CFR 21.000 de euro. Cel mai probabil, acesta va primi o sumă serioasă la semnătură și un salariu mai mic decât cel pe care îl primește acum în Gruia.

25 de goluri în 123 de meciuri a marcat Omrani pentru CFR în Liga 1, de-a lungul a cinci sezoane

The post Transfer bombă pe axa FCSB – CFR Cluj: Gigi Becali şi Neluțu Varga negociază schimbul Sergiu Buş – Billel Omrani | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă