Trandafiri criogenați. Cele mai frumoase flori speciale care rezistă

1 lună in urmă 1

Dacă vrei să îți impresionezi partenera sau te gândești să oferi un cadou deosebit unei femei din viața ta, trandafirii criogenați sunt ideea perfectă de cadou. 

Acești trandafiri sunt nemuritori, neavând nevoie deloc de atenție. Sunt ideali pentru decor și sunt o amintire pe care să o păstrezi mult timp. 

Spre deosebire de buchetele de flori, trandafirii criogenați dureză mult timp și nu își pierd din prospețime. În plus, sunt o pată de culoare în orice cameră. 

Acest articol conține linkuri cu coduri de marketing afiliat, ceea ce înseamnă că dacă veți comanda online produse din magazinele promovate, un procent din valoarea achiziției intră în contul de afiliere al Libertatea. Mai multe detalii despre marketingul afiliat, pe profitshare.ro sau 2performant.

Cum se obțin trandafirii criogenați?

Criogenarea presupune trecerea trandafirilor printr-un proces destul de complicat. Este necesară o aparatură specială care funcționează pe bază de vid. Mai întâi, trandafirii se îngheață la temperaturi între -30 și -55 de grade timp de 24 de ore. După aceea, acest aparat extrage umiditatea din flori, urmând ca temperatura să fie crescută treptat, zi de zi, timp de aproximativ 3-4 săptămâni. Acești trandafiri rezistă de la 3 la 25 de ani.

Unele modalități de conservare presupun chiar criogenarea individuală a petalelor, urmând ca trandafirul să fie reconstruit în forma sa inițială.

Ți-am pregătit cele mai frumoase variante de trandafiri criogenați, ideali pentru un cadou inspirat pentru ziua ei de naștere, 1 Martie sau Ziua Femeii:

1. Trandafir criogerat alb in mini cupola– 149,0 RON

Trandafir criogerat alb in mini cupola

O alegere fină și elegantă. Un trandafir bogat, alb ca laptele, în mini cupolă de sticlă. Trandafirul este conservat prin procesul de liofilizare și, păstrat în condiții optime, poate fi păstrat până la 25 de ani.

2. Trandafir criogenat rosu, in cupola– 230 RON

Trandafir criogenat rosu, in cupola

Trandafir criogenat roșu, așezat în cupola de sticlă, cu suport de lemn. O alegere clasică și elegantă. Trandafirul este natural, conservat în urmă procesului de criogenare. Se recomandă păstrarea lui în spații uscate, ferit de razele soarelui.

3. Trandafir criogenat albastru, in cupola– 230 RON

Trandafir criogenat albastru, in cupola

Trandafirul albastru este unul dintre cei mai căutați trandafiri, fiind și printre cei mai rari. Culoarea și faptul că rezistă până la 25 de ani, îl fac și mai special. Este o alegere îndrăzneață și deosebită. 

4. Cutie cu 5 trandafiri negri, criogenati– 324,85 RON

Trandafiri criogenați. Cele mai frumoase flori speciale care rezistă

Un cadou cu adevărat inedit: trandafiri negri! Nu numai că este o culoare deosebită, dar sunt trandafiri care se vor menține pentru cel puțin 20 de ani! În plus, faptul că vin într-o cutie albă este ideal pentru contrast și eleganță. Ei se vor potrivi în orice loc din casă și sunt un obiect de decor cu adevărat impresionant.

Inspiră-te cu idei de cadouri pentru femei in functie de varsta!

5. Cupola Sunny Days– 143 RON

Trandafiri criogenați. Cele mai frumoase flori speciale care rezistă

Un trandafir veșnic, asemănător unei raze de soare. Galbenul aprins și detaliile acestui trandafir fac din el un cadou ideal. Este o idee potrivită pentru femeile care iubesc culorile și florile, acest trandafir criogenat combinându-le pe amândou. Cu siguranță o vei impresiona.

6. Cupola trandafir Sin City– 159 RON

Trandafiri criogenați. Cele mai frumoase flori speciale care rezistă

Un trandafir riogenat mov, cu o culoare deosebită. Are și frunze, dar și petale la baza lui. În plus,este așezat pe o placă de lemn și îmbrăcat cu o cupolă. Este cadoul ideal pentru o persoană care adoră florile exotice. 

7. Cutie rosie cu trandafiri criogenati multicolori– 615,99 RON

Trandafiri criogenați. Cele mai frumoase flori speciale care rezistă

O cutie superbă, plină de trandafiri roz, albaștri, galbeni, dar și negri. Vine într-o cutie elegantă, roșie, cu panglică și este o idee de cadou superbă și elegantă. Cu siguranță vei impresiona cu această cutie, care va rămâne o piesă de decor pentru mulți ani. 

8. Baby, it’s cold outside!– 179 RON

Trandafiri criogenați. Cele mai frumoase flori speciale care rezistă

Un trandafir cu adevărat deosebit. De culoarea mentei și acoperit de „un strat de zăpadă” și așezat pe un piedestal de lemn. Acest trandafir seamănă cu un glob plin cu fulgi de zăpadă, doar că în mijloc are un trandafir de o culoare irezistibilă.

9. Colivie trandafir criogenat Hello, Spring!– 207 RON

Trandafiri criogenați. Cele mai frumoase flori speciale care rezistă

Colivia care vestește primăvara. Această colivie are în centrul ei un trandafir roz bombon, iar pe dinafară două păsărele, crengi, dar și plante verzi. Este o explozie de culori și un cadou ideal pentru începutul lunii martie. Această colivie este o piesă de decor pe care o poți integra oriunde în casă. 

10. Trandafir criogenat auriu Amour LOr– 259 RON

Trandafiri criogenați. Cele mai frumoase flori speciale care rezistă

Un trandafir cu adevărat deosebit. De un auriu aprins, care pare desprins din povești. Acest trandafir va rezista cel puțin 20 de ani și nu va avea nevoie de îngrijiri. Este un cadou de care își va aduce aminte mult timp. 

Dacă posibilitățile financiare nu îți permit ceva mai costisitor, nu uita că un buchet de flori de primăvară (zambile sau ghiocei), ceva făcut de mâna ta însoțit de un gând bun (ai aici o sumedenie de mesaje și de dragoste din care să te inspiri) este un dar la fel de frumos.
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă