”Trăim într-o lume anormală! E sigur o greșeală, acolo!” Cei de la FCSB, acuzați după focarul de COVID-19

5 luni in urmă 16

Chindia Targoviste - Hermannstadt (vineri, ora 18:00, Digi Sport 1)

Astra - CFR Cluj (vineri, ora 21:00, Digi Sport 1)

Oficialii roș-albaștrilor sunt arătați acum cu degetul, din cauza faptului că acest virus a făcut ravagii la nivelul întregului lot.

Cei de la FCSB, acuzați din cauza focarului de COVID-19, care a decimat lotul

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, echipă eliminată din Europa League, a comentat situația de la gruparea roș-albaștrilor.

”O să mai avem astfel de cazuri, nu poți controla răspândirea virusului 100%, nu se știe unde și la ce echipa va lovi. toți se protejează, dar poate nu au făcut totul ca la carte.

Nu știu cum au acționat, eu știu ce e la Botoșani. Există o anchetă serioasă după un caz ca acesta. Trăim într-o lume anormală, poate la un moment dat vor mai fi dacă nu tratăm cu maximă responsabilitate, intrăm într-o degringoladă pe care n-o mai oprește nimeni”, a spus Iftime, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Fotbal Club”.

Omul de afaceri crede că, undeva, la FCSB s-a făcut o greșeală. 

”Există sigur o greșeală acolo (n.r. - la FCSB). atunci când faci testele, nimeni nu poate să ascundă. Rezultatele sunt raportate imediat. Echipele trebuie să-i testeze pe toți cei din lot.

E nevoie de responsabilitate. Și noi trebuia să tratăm altfel cazul doctorului. Nu poți să te joci cu lucrul ăsta. Îmi pare rău pentru ei și pentru fotbalul nostru.”, a mai spus Iftime, la Digi Sport.

Etichete: valeriu iftime , topola fcsb , fcsb covid
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă