”Trăiesc din economii”. Neplătit de patru luni la Dinamo, Janusz Gol s-a destăinuit în Polonia. Când își va decide viitorul

1 lună in urmă 21

La Liga: Sevilla - Real Sociedad, sâmbătă, 15:00, Digi Sport 1

La Liga: Granada - Barcelona, sâmbătă, 19:30, Digi Sport 1

Mijlocașul polonez a recunoscut că nu a luat niciun ban de la Dinamo, deși a semnat contractul la finalul lui august, dar în cele zile așteaptă un salariu, promis de suporteri. De asemenea, Janusz Gol a transmis că în ultimele luni a supraviețuit din banii economisiți.

Janusz Gol, neplătit de când a venit la Dinamo, se gândește la plecare

Nu am luat niciun ban de când am venit la Dinamo. Acum am primit o promisiune, că se va plăti un salariu. Nu a venit din partea patronului din Spania, ci de la suporteri. Au spus că vom primi ceva înaintea primului meci din an.

Nu e ușor deloc. Din fericire, eu am o siguranță financiară, așa că nu mă afectează atât de tare această situație.

Deocamdată trăiesc din economii, dar sper ca în curând să revenim la normal. Însă băieții de aici s-au săturat de situația asta. Nu e ușor să te concentrezi la fotbal într-o asemenea atmosferă”, a declarat Janusz Gol, potrivit Sport.tvp.

Mijlocașul polonez a anunțat, în același timp, că deocamdată nu a hotărât dacă și când va pleca de la Dinamo, însă o decizie o va lua în perioada următoare, în funcție de situația financiară.

Vreau să văd întâi ce se va întâmpla în următoarele zile. Luna ianuarie va fi foarte aglomerată, jucăm din trei în trei zile. Dacă nu se va schimba nimic în următoarele zile, atunci voi lua o decizie. Juan Camara și Aleix Garcia nu au mai revenit la echipă, nu știu de ce”, a transmis Juan Camara.

Dinamo, locul 11 în Liga 1, debutează în 2021 pe 13 ianuarie, de la ora 19:00, împotriva lui Hermannstadt, în direct la Digi Sport 1.

Etichete: probleme financiare dinamo , plecari dinamo , janusz gol , restante salariale dinamo
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă