Traian Berbeceanu: ”Voi rămâne prefect până în ultima zi de mandat și îmi voi face datoria”

2 luni in urmă 1

Traian Berbeceanu a fost întrebat de jurnaliști după ședința Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență dacă rămâne opțiunea USR PLUS pentru a se ocupa funcția de prefect în continuare.

Citește și: Traian Berbeceanu, decis să atace decizia lui Clotilde Armand cu spitalele: „Dacă considerăm că este nelegală, în mod categoric o vom ataca”

„Nu ştiu, am văzut şi eu declaraţiile domnului preşedinte Dacian Cioloş, îl apreciez ca fiind un lider de partid serios, pragmatic şi a făcut o dovadă că pune mai presus interesul cetăţenilor decât interesele de partid. Vreau să-i mulţumesc pentru aprecierile pe care le-a făcut, cu atât mai mult cu cât sunt în armonie cu miile de mesaje pe care le-am primit şi domnia sa şi eu şi voi rămâne prefect până în ultima zi de mandat şi îmi voi face datoria alături de colegii mei”, a afirmat Berbeceanu.

„Am văzut că domnul Traian Berbeceanu şi-a luat la revedere de la funcţia de prefect, după negocierile politice în care s-a stabilit unde numeşte prefecţi fiecare partid din coaliţia de guvernare. Eu ştiu că e un om care nu fuge la greu, aşa că nu înţeleg unde se grăbeşte să plece”, a scris, marţi, pe Facebook, Dacian Cioloş.

Fostul premier al României a postat recent pe Facebook un mesaj prin care își are solidaritatea față de prefectul Traian Berbeceanu. Ludovic Orban susține că acesta este un prefect bun, un om serios și cu multe încercări.

”Traian Berbeceanu – Un prefect bun, un om serios pe care bucureștenii s-au putut baza într-o perioadă extrem de grea, cu multe încercări” , este mesajul postat de Ludovic Orban. Ludovic Orban a fost în vizită la Traian Berbeceanu, cel care ar putea pleca din funcție pentru că numirea prefectului de București revine celor de la USR-PLUS.

Traian Berbeceanu are şi un mesaj pentru viitorul prefect: „Îmi doresc ca viitorul prefect, cel care va fi nominalizat de USR – Plus, să fie unul dedicat total cetățenilor municipiului București, să fie o persoană care să respecte și să aplice legea, dincolo de orice fel de interese. Să facă numai lucruri bune. Îi doresc succes viitorului prefect, oricine va fi să fie!”, a mai scris acesta.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă