Traian Berbeceanu a anuntat ca s-a reinscris in PNL: "Am avut bucuria de a solicita revenirea"

1 lună in urmă 2

Fostul prefect al Capitalei Traian Berbeceanu a anuntat luni, 15 martie, ca s-a reinscris in PNL, aceasta fiind pentru el "singura alternativa politica cu adevarat serioasa".

Traian Berbeceanu a anuntat modificarea intr-o postare pe Facebook.

"In acest weekend am avut bucuria de a solicita revenirea in PNL - organizatia Deva, pentru mine fiind singura alternativa politica cu adevarat serioasa", a transmis fostul prefect al Capitalei.

Berbeceanu a mai afirmat ca in luna octombrie a anului trecut prim ministru Ludovic Orban i-a propus sa preia functia de prefect al Capitalei, iar prevederile Codului Administrativ la acea data au impus demisia din PNL, pe care "am facut-o cu strangere de inima".

"Unii au inteles gresit faptul ca nu mai eram membru de partid, chiar au crezut ca, de dragul unei demnitati publice, as putea sa-mi schimb optiunea politica. S-au inselat!", a mai scris Traian Berbeceanu.

Citeste si:

Diana Sosoaca critica restrictionarea circulatiei noaptea: "Ce, la 22.01 incepe sa umble carcalacul pe strazi?"Scriitoarea Aurora Cornu, prima sotie a lui Marin Preda, a incetat din viata. A fost cea care l-a convins sa publice "Morometii"Claudiu Manda, un vitezoman incurabil. Europarlamentarul PSD, lasat fara permis de trei ori intr-un singur an din cauza vitezeiDrama ascunsa a celei mai frumoase prezentatoare de la Pro TV"Au incercat sa ma faca, dar au fost faultati". Cum au incercat hotii sa-l scoata din combinatie la furtul masinii lui Gigi Becali pe Sandu Geamanu, unul dintre cei mai temuti interlopi
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă