Traian Băsescu îi cere demisia ministrului Cătălin Drulă: "Mă mir că nu au spus că mecanicul a băut cu mine"

1 lună in urmă 19

Fostul președinte al României Traian Băsescu l-a atacat vineri, 30 iulie, pe ministrul Transporturilor Cătălin Drulă, despre care spune că ar trebui să-și dea demisia, în contextul accidentului feroviar de la Fetești unde un mecanic de locomotivă beat a intrat cu un tren de marfă într-un altul.

Întrebat, într-o intervenție la Realitatea PLUS, cum s-a ajuns să se producă accidente feroviare precum cel de la Fetești, fostul șef de stat a început cu o glumă: ​„Mă mir că domnii din studio nu au spus că mecanicul de tren era beat pentru că a băut cu mine”.

Fostul șef de stat i-a cerut apoi demisia ministrului Transporturilor Cătălin Drulă, pe care îl acuză că este „în urmă” cu toate reformele.

„Statul ar trebui să-și asume responsabilitatea pentru infrastructură. Oamenii valoroși din calea ferată în general au plecat la companiile private și fac o oncurență acerbă companiilor de stat. Ar trebui făcute două lucruri: esența este infrastructura, asta este de importanță națională, că transportatorii sunt liberi să opereze pe piața românească. Ministrul Transporturilor ar fi trebuit să-și dea demisia. Celebrul Drulă care trece mare erou că a mers cu bâta la metrou, e bine ce a făcut, dar deocamdată nu a dus la îndeplinire niciun proiect de infrastructură”, a subliniat Traian Băsescu

Citeste si:

 "Le-am explicat foarte clar şi ferm că rupem pisica în două"

 Politica durerii în cot. Un pahar de apă şi un sandwich din bugetul CFR nu ar fi fost nicio pagubă

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă