Tragedie uriașă pentru George Țucudean! Inima fostului fotbalist e din nou greu încercată: Mama sa s-a stins din viață!

1 lună in urmă 101

Tragedie în una dintre cele mai cunoscute familii din sportul arădean. Corina Țucudean, soția lui Marius Țucudean, fotbalist al UTA-ei în anii ’80-’90 și mama lui George Țucudean, fost internațional și de cinci ori câștigător al campionatului României, a decedat astăzi în urma unei boli incurabile.

Totodată, Corina Țucudean era fiica lui Gheorghe Cozma, unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri din Arad, patronul firmei Cotta Internațional.

Tragedie uriașă pentru George Țucudean! Inima fostului fotbalist e din nou greu încercată: Mama sa s-a stins din viață!

Corina și Marius Țucudean mai au și o fiică, pe Miriam, dar în lumina reflectoarelor a ajuns George. Puternicul vârf s-a remarcat cu cele 66 de goluri la nivelul Ligii I în 188 de prezențe în tricourile celor de la Dinamo, FCSB, ASA Târgu Mureș, Pandurii Târgu Jiu, Viitorul Constanța și CFR Cluj, dar și cele trei reușite în tricoul naționalei mari în zece meciuri disputate.

George Țucudean și-a agățat ghetele în la doar 29 de ani, din pricina problemelor cu inima. În aceste zile, inima îi este din nou încercată pentru că se desparte defintiv de mama sa, care – totuși – a avut bucuria să-și cunoască cei trei nepoți.

George Țucudean a povestit perioada de coșmar trăită din cauza problemelor de sănătate

George Țucudean, cel mai bun fotbalist român din 2019, a acordat un interviu pentru ProSport în care a explicat problemele sale cardiace, care l-au făcut să ia o pauză serioasă. Atacantul a povestit cum a început toată nebunia.

„Am avut meci cu Voluntari, țin minte că am bătut vreo 5-0, am dat 3 goluri atunci și noaptea pe la 1, simțeam ca niște pauze, că 90 la sută din oameni le fac, extrasistole și sunt unii care le simt și unii care nu le simt. Și stăteam în pat liniștit și simțeam ca și cum cazi în gol, o pauză, așa, nu știu, poate ai simțit vreodată.

Și așa am făcut una acuma, peste 10 minute alta, peste 5 minute alta și chiar atunci îl sunasem pe kinetoterapeut, nu mi-a răspuns, că dormea, după aia pe doctor, mi-a răspuns doctorul și i-am zis doctorului că simt ceva ca și cum rămân fără aer”, s-a speriat Țucudean.

„Zice, poate e de la oboseală, nu ești hidratat, ai pierdut electroliți, bea apă, magneziu dacă ai. Am băut, dar în momentul acela a început și un atac de panică, că m-am panicat, mi-a zis, du-te afară plimbă-te, respiră, în 30 de secunde mi-a trecut.

M-am dus și mi-am făcut analizele, mi-au ieșit ok, ei au dat vina atunci pe lipsa de magneziu și potasiu, erau la limita de jos și eu am început să iau. După aia am avut meciul cu Dinamo, intermediar, a fost bine și după aia a venit meciul cu Gaz Metan. Și atunci am simțit la pauză.

Le simțeam după efort și în timpul efortului pe revenire; pleci în sprint și după aia pe revenire le simțeam. Și de acolo a plecat, mi-au rămas pe creier și mă gândeam numai la ele și în timpul meciului stăteam cu mâinile la spate și-mi luam pulsul la fiecare sprint și era nasol. Dar numai cine are lucrurile astea își dă seama prin ce treci”, a rememorat Țucudean momentele de calvar prin care a trecut.

The post Tragedie uriașă pentru George Țucudean! Inima fostului fotbalist e din nou greu încercată: Mama sa s-a stins din viață! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă