Tragedie pe stadion, în Galați » Un copil de 10 ani a murit după ce o bucată de beton s-a prăbușit peste el!

1 săptămână in urmă 33

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 aprilie 2021, 17:23 / Actualizat sambata, 24 aprilie 2021 17:37

Un copil de 10 ani, care participa la o competiție sportivă pe stadionul „Dunărea” din Galați, a murit după ce o bucată de beton a căzut peste el.

IPJ Galați a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar organizatorii evenimentului sunt la audieri, informează Mediafax.

Poliția a fost sesizată printr-un apel la 112 cu privire la accident. Peste copil a căzut o placă de beton, din gardul ce împrejmuia terenul respectiv, care aparține de un stadion din municipiul Galați. Copilul a primit primul ajutor și a fost transportat la Urgență, unde a murit. Tragedia s-a petrecut în pauza dintre meciurile Cupei „Iepurașul”, sub privirile tatălui. David C., de 10 ani, a vrut să se strecoare prin gard, moment în care două plăci de beton au căzut peste el, strivindu-l. Tatăl său, care l-a însoțit la competiție, a suferit un șoc

„Din primele verificări a rezultat faptul că minorul, un băiat în vârstă de 10 ani, dintr-un sat din judeţul Vaslui, în timp ce participa la o competiţie sportivă, s-ar fi apropiat de gardul împrejmuitor, moment în care 2 placi de beton s-ar fi desprins şi ar fi căzut peste acesta, cauzându-i mai multe răni la nivelul capului şi a corpului” , au transmis poliţiştii.

Antrenorul băiatului a spus pentru publicația locală Vremea Nouă că acesta a cerut să meargă la toaletă, alături de mai mulți colegi, iar organizatorul le-a zis să se ducă după gard.

“Participam cu elevii mei la Cupa «Iepurașul» din Galați, iar într-o pauză, David și colegii săi au cerut să meargă la toaletă, au întrebat pe organizator unde să meargă și acesta le-a zis să se ducă după gard. S-au dus printr-o gaură, eu nici măcar n-am văzut gaura aia din gard unde era, până când s-a produs tragedia. El a vrut să iasă prin gaură și au căzut peste el două plăci, lovindu-l în zona capului. Noi am alergat imediat acolo, iar patru bărbați nu am putut să le ridicăm, a trebuit să mergem și pe partea cealaltă de gard. Am chemat ambulanța la 112, a fost dus la spital, suntem toți bulversați, iar la spital a murit. Acum sunt la poliție dau o declarație”
Ovidiu Mangu, antrenorul echipei de juniori, pentru Vremea Nouă

Playtech: ȘOC! De ce a divorțat Monica Gabor de Irinel Columbeanu, de fapt. Afaceristul a RECUNOSCUT acum


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă