TRAGEDIE oprită în ultimul moment! Un bărbat din Brașov, amenințări disperate cu sinuciderea de la aproape 30 de metri înălțime

1 săptămână in urmă 26

Amenințare cu sinuciderea de la aproape 30 de metri înălțime Amenințare cu sinuciderea de la aproape 30 de metri înălțime

Un bărbat a amenințat marți la prânz că se sinucide în cartierul Bartolomeu din Brașov. Acesta s-a aruncat pe un stâlp înalt de 25 de metri. Din fericire, gestul acestuia a fost oprit la timp de echipajele ajunse la fața locului.

MARŢI, 04 MAI 2021, 13:34

SURSĂ: Realitatea PLUS

AUTOR: Ioana Stanescu

Incidentul a fost gestionat de ISU, care a transmis că este vorba de un bărbat de 29 de ani care s-a urcat pe un stalp de 20-25 de metri care apartine CFR si amenință că se sinucide.

La fața locului au  ajuns un echipaj SMURD, autospeciala si urmau să ajungă și negociatorii.

După mai multe minute, tânărul a decis să se dea jos de pe stâlp.

„Sunt foarte mulți tineri in țara noastră care se droghează. Îmi doresc o scenă, iubesc românii, nu mai vreau să plec din țara mea”, au fost primele declarații făcute de tânărul care a vrut să se arunce de la înălțime.

Tânărul a mai recurs la acest gest si in urma cu mai multe saptamani, dar a renuntat dupa ce a fost convins de echipajele de atunci.

Incidentul anterior a fost legat de probleme de familie. Bprbatu la fost supus unui examen medical. El susținea atunci că principalul motiv erau problemele personale. În cel mult jumătate de oră a fost convins de salvatorii de la fața locului.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă