Tragedie la Galați: Un copil de 10 ani din Vaslui a murit strivit de o placă de beton de la un gard

3 săptămâni in urmă 21

Un băiat de 10 a decedat, sâmbătă, în timpul unei competiţii sportive, după ce a căzut peste el o placă de beton de la un gard, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Galaţi, transmite Agerpres.

Potrivit sursei citate, tragedia a fost semnalată printr-un apel la 112.

„În data de 24 aprilie a.c., în jurul orei 11.28, în urma unui apel 112, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că un copil minor a fost accidentat grav după ce a căzut peste el o placă de beton din gardul ce împrejmuieşte un teren de fotbal ce aparţine de un stadion din municipiul Galaţi”, precizează IPJ.

Din primele verificări a rezultat că băiatul de 10 ani, dintr-un sat din judeţul Vaslui, în timp ce participa la o competiţie sportivă, s-ar fi apropiat de gardul împrejmuitor, moment în care două plăci de beton s-ar fi desprins şi ar fi căzut peste el, cauzându-i mai multe răni la nivelul capului şi a corpului.

Copilului i s-a acordat primul ajutor de către personalul medical de la serviciul de ambulanţă, după care a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Sf Ioan” din municipiul Galaţi, unde a decedat.

În cauză a fost întocmit un dosar penal cu privire la infracţiunea de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite ulterior cauzele accidentului, menţionează IPJ Galaţi.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă