Tragedie în sportul pe două roți! Vărul lui Maverick Vinales a murit în urma unui accident petrecut la Supersport 300

3 săptămâni in urmă 23

  • Liga 1: FC Argeș - Chindia, sâmbătă, 17:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: FCSB - Academica Clinceni, sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1

Accidentul s-a petrecut pe circuitul din Jerez, cu trei tururi înainte de finalul cursei.

Vărul lui Maverick Vinales s-a stins din viață în urma unui accident petrecut la campionatul mondial

Dean Berta Vinales s-a stins din viață în această dimineață din cauza rănilor suferite în urma căzăturii. Cu trei tururi înainte de finiș, pilotul de 15 ani a intrat într-un viraj strâns în care s-a produs un carambol în care au fost implicați alți patru piloți, Alejandro Carrion, Daniel Mogea, Harry Khouri și Yeray Ruiz.

Pilotul a suferit răni grave în zona capului și a pieptului. Echipele medicale au intervenit imediat la locul accidentului și i-au acordat primul ajutor motociclistului înainte de a-l transfera la spital.

Oficialii cursei au fluturat steagul roșu. Cursa nu a mai fost reluată, iar câștigător a fost declarat Jeffrey Buis. Nici cursa principală a evenimentului nu s-a mai desfășurat. Aceasta ar fi trebuit să aibă loc imediat după încheierea evenimentului de la categoria 300.

Dean Berta Vinales este vărul lui Maverick Vinales, câștigătorul a nouă curse în MotoGP care s-a despărțit recent de Yamaha, și reprezenta echipa Vinales Racing Team.

Potrivit AS.com, nici organizatorii competiției și nici echipa lui Vinales nu au dat informații despre starea pilotului imediat după accident, însă aceștia au anunțat moartea tânărului pe rețelele de socializare printr-un comunicat oficial.

Cu multă tristețe anunțăm faptul că pilotul Dean Berta Vinales (Team Vinales Racing) s-a stins din viață în urma unui incident serios care a avut loc în timpul Cursei 1 din a șaptea etapă a FIM Supersport 300 World Championship care a avut loc pe circuitul Jerez”, au scris aceștia, potrivit aceleiași surse.

Etichete: moto gp , maverick vinales , dean berta vinales
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă