Tragedie în showbiz! Vedeta a murit la vârsta de 33 de ani: „S-a culcat și nu s-a mai trezit!”

2 săptămâni in urmă 8

Tragedie în showbiz! Vedeta a murit la vârsta de 33 de ani! Miranda Fryer, o cunsocută actriţă, a murit, iar vestea a venit ca un trăsnet pentru toți cei care au cunoscut-o. Vedeta a fost găsit fără viață chiar în propria casă din Melbourne, de logodnicul ei!

Tragedie în showbiz! Vedeta a murit la vârsta de 33 de ani: „S-a culcat și nu s-a mai trezit!”

Miranda Fryer este cunoscută pentru numeroasele roluri pe care le-a jucat, însă mai ales pentru cel din serialul „Neighbours”. Cauza morții nu a fost încă stabilită cu certitudine, dar familia ei a dezvăluit că a decedat în somn. Mai mult decât atât, potrivit apropiaților, Miranda Fryer ar fi avut probleme cu inima de mai mulți ani, însă erau ținute sub control de către tratamentele prescrise de medici.

Un actor îndrăgit a murit subit în somn: serialul care l-a consacrat a rulat 30 de ani

„A avut unele probleme cardiace, poate că era prea bună pentru această lume a noastră. Noi, care cu toții am iubit-o atât de mult, vom prețui amintirile cu care ne-a lăsat și vom deplânge pentru totdeauna această pierdere. Un copil frumos, un adolescent uluitor, frumos pe dinăuntru și pe dinafară… o femeie care avea atâta dragoste și fericire de oferit și de primit, a dispărut”, a anunţat familia actriței, care acum așteaptă un raport din partea medicilor legiști pentru a aflat cauza decesului tinerii, conform tvtonight.com.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă