Tragedie în Raliul Iașiului! Pilotul Adrian Răspopa și-a pierdut viața după un accident grav

1 lună in urmă 64

Tragedie în Raliul Iașiului! Proba specială de sâmbătă a fost întreruptă după un accident grav, în urmă căruia și-a pierdut viața Adrian Răspopa.

Copilotul Cosmin Diacu și Adrian Răspopa au fost duşi cu un elicopter la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi, însă pilotul nu a mai putut fi salvat.

„Pe locul 2 la general după PS1 la Raliul Iaşului, echipajul Adrian Răspopa/Cosmin Diacu (Skoda Fabia R5) a avut o ieşire violentă în decor pe PS2 Hadâmbu. Echipajele SMURD au intervenit rapid pentru a-i prelua pe cei doi. Proba specială e întreruptă”, au anunțat organizatorii, înaintea ca pilotul să moară.

Tragedie în Raliul Iașiului! Adrian Răspopa a murit după un accident teribil

Adrian Răspopa a ajuns în stare gravă la spital, după accidentul teribil de sâmbătă (foto). Acesta a avut leziuni severe la nivelul bazinului, abdomenului şi cranio-cerebral și nu a mai putut fi salvat.

„Pilotul Adrian Răspopa și-a pierdut viața în urma accidentului grav de pe a doua probă specială de la Raliul Iașului. Transportat cu elicopterul la Spitalul Județean de Urgență, acesta a fost operat, însă din cauza rănilor grave, nu a mai putut fi salvat.

Conducerea competiției a decis oprirea tuturor probelor aflate în desfașurare și anularea etapei.

Conducerea Federației Române de Automobilism Sportiv, prezentă la fața locului, este în aceste momente alături de cei apropiați lui Adi și de sportivi în zona creată pentru Parcul Închis unde se păstrează un moment de reculegere.

La nivelul Consiliului Federal s-a creat o comisie pentru a analiza circumstanțele și modul de intervenție la locul accidentului.

Odihnește-te în pace, Adi”, a fost comunicatul Federației Române de Automobilism Sportiv.

The post Tragedie în Raliul Iașiului! Pilotul Adrian Răspopa și-a pierdut viața după un accident grav appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă