Tragedie în Prahova: soț și soție, MORȚI după vaccinarea anti-Covid. TULBURĂTOR ce au descoperit medicii după imunizare

4 săptămâni in urmă 2

Cei doi au murit la o săptămână după ce și-au făcut prima doză de vaccin anticovid / Foto: Inquam PhotosCei doi au murit la o săptămână după ce și-au făcut prima doză de vaccin anticovid / Foto: Inquam Photos

Un bărbat și o femeie, soț și soție, din Prahova, au murit la o săptămână după ce și-au făcut prima doză de vaccin anticovid.

MARŢI, 23 MARTIE 2021, 12:07

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

Doi soți din satul Minieri, comuna prahoveană Filipeștii de Pădure, au murit la un interval de câteva ore la spitalul județean de urgență, după ce au fost diagnosticați cu coronavirus.

Cu trei zile înainte de a ajunge la spital, cei doi s-au vaccinat anti-covid cu Pfizer, susține fiul victimelor. 

Și sora sa, care locuia în aceeași casă cu părinții decedați, este internată în stare gravă în spital, tot cu covid, după ce s-a imunizat cu prima doză din AstraZeneca.

"Înainte de a face vaccinul, cei doi s-au simțit mai rău, fiind răciți. Vorbeam zilnic cu ei la telefon. Mi-au spus că se duc să facă vaccinul, erau foarte încrezători în el. Pe data de 3 au mers la Spitalul Municipal Câmpina și au făcut vaccinul anti-covid de la Pfizer. Acolo, situația s-a schimbat dramatic. Mama a leșinat acolo imediat după vaccin. A trebuit să stea vreo oră și jumătate la spital, până și-a revenit, să poată pleca spre casă. Din momentul acela, mama nu a mai putut să mănânce nimic. Starea ei s-a agravat și pe 6 martie am chemat ambulanța. Atât mama, cât și tatăl meu au ajuns prima dată la spitalul județean de urgență din Ploiești, apoi au fost transferați la Movila (n.r. secția de boli infecțioase a spitalului județean) unde au stat o zi sau două apoi au ajuns din nou la județean, dar la secția de terapie intensivă. Mama a murit pe 18 martie, la ora 15:40, iar tata pe 19 martie, la ora 6,30 dimineața. Pe certificatele de deces apare covid. Sora mea, vaccinată cu prima doză din AstraZeneca, este la terapie intensivă, în stare gravă", a declarat, pentru observatorulph.ro, fiul celor doi. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă