Tragedie în Octogon! Alan Khadziev, starul MMA, a fost înjunghiat mortal la vârsta de 31 de ani, în timpul unui scandal dintr-un restaurant!

3 săptămâni in urmă 2

Luptătorul rus Alan Khadziev a fost ucis la vârsta de 31 de ani, după ce a încercat să aplaneze un conflict care a avut loc într-un restaurant.

Fratele lui Khadziev l-a ucis apoi pe presupusul atacator al starului din Octogon.

Alan Khadziev a fost înjunghiat mortal în inimă, după ce a încercat să aplaneze un conflict, dintr-un restaurant rusesc

Conform rușilor de la Tass, Alan Khadziev a călătorit împreună cu soția lui de la Moscova, pentru a participa la o nuntă, din orașul Mozdok, aflat în sud-vestul Rusiei.

Marți seara el era la o cină împreună cu prietenii săi, în momentul în care a izbucnit o altercație, în restaurantul în care se aflau. Starul MMA a încercat fără succes să aplaneze conflictul și a fost înjunghiat în inimă.

Un alt bărbat necunoscut, în vârstă de 29 de ani a fost rănit grav și se află în stare critică la spital. Khadziev a fost transportat de urgență la spital, dar a murit în urma rănilor pe care le-a suferit.

MMA star Alan Khadziev stabbed to death aged 31 in horrific restaurant brawl ‘before brother kills suspected attacker’ https://t.co/lZY7yfoFJZ

— The Sun MMA (@TheSunMMA) March 25, 2021

Fratele lui, care e soldat, l-a omorât la fel pe criminal!

Conform unor rapoarte preliminare ale autorităților, persoana responsabilă pentru atacul asupra lui Khadziev ar fi fost și ea înjunghiată de către fratele luptătorului și ar fi murit de asemenea, la scurt timp după ce a ajuns la spital în stare extrem de gravă.

Poliția rusă a deschis un dosar penal pentru uciderea lui Alan Khadziev și încă două dosare penale pentru tentativă de omor.

Pentru că fratele lui Alan Khadziev este soldat în armata rusă, el va fi investigat de către poliția militară.

Era un campion Full Contact Fighting

Alan Khadziev, 31 de ani, a concurat la mai multe discipline de arte marțiale și a devenit campion mondial al circuitului Full Contact Fighting.

Omagiile celor din comunitatea MMA au început să curgă la scurt timp după apariția știrilor despre episodul tragic în care și-a pierdut viața celebrul luptător rus.

Cei de la Full Contact Fighting au postat pe Instagram următorul mesaj: Transmitem condoleanțele noastre sincere familiei și prietenilor lui Alan Khadziev, campionul mondial al FCF-MMA, care a murit tragic în noaptea de 23 martie”.

The post Tragedie în Octogon! Alan Khadziev, starul MMA, a fost înjunghiat mortal la vârsta de 31 de ani, în timpul unui scandal dintr-un restaurant! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă