Tragedie în Munţii Făgăraş: Un bărbat a MURIT după ce a căzut de la 450 de metri - El nu avea cască de protecţie

2 săptămâni in urmă 51

Bărbat mort după ce a căzut de la 450 de metri în Munții Făgăraș Bărbat mort după ce a căzut de la 450 de metri în Munții Făgăraș

Un bărbat, în vârstă de 61 de ani, din Cluj, a decedat duminică seara, în Munţii Făgăraş, după ce a căzut de la 450 de metri de sub Şaua Capra, fără să aibă cască de protecţie, a declarat şeful Salvamont Sibiu, Dan Popescu.

DUMINICĂ, 02 IANUARIE 2022, 20:12

SURSĂ: Realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

Fiul victimei şi încă un tânăr de 21 de ani, care îl însoţeau pe turistul care a decedat, au fost recuperaţi de salvamontiştii sibieni.

„În grup au fost trei persoane - victima, fiul victimei şi încă un tânăr. Toţi erau echipaţi cu colţari, victima din păcate nu a avut cască. Victima a căzut de sub Şaua Capra ( de la aproximativ 400-450 m) şi a alunecat până jos aproape de Bâlea Lac. Impactul a fost multiplu, ultimul, foarte violent, a fost la aproximativ 200 m de locul de unde s-a oprit. (...) Victima, un bărbat 61 ani, judeţul Cluj. Manevrele de resuscitare au fost ineficiente, victima suferind leziuni incompatibile cu viaţa", a precizat Dan Popescu.

Potrivit şefului Salvamont Sibiu, fiul victimei a reuşit să coboare singur de pe munte, iar echipa de salvatori montani a recuperat cea de a treia persoană, scrie AGERPRES.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă