Tragedie în Marea Britanie. O fetiță de doar 3 ani a murit după ce s-a sufocat într-un supermarket

2 luni in urmă 23

 Pixabay Sursa foto: Pixabay

Un copil de doar 3 ani s-a înecat după ce a înghițit cursorul unui fermoar de cauciuc al unei jachete, în timp ce se afla cu părinții la un supermarket din Merseyside, Marea Britanie,

VINERI, 13 AUGUST 2021, 11:32

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: Ivancica Mihaela

Tatăl fetiței a făcut încercări disperate de o salva, lovind-o cu palma pe spate, înainte ca paramedicii să ajungă la locul incidentului, informează The Sun.

La fața locului s-au deplasat de urgență două ambulanțe și o echipă de intervenție, iar copilul a fost transportat la spitalul pentru copii Alder Hey, unde a murit la scurt timp.

Fetița se afla la cumpărături alături de părinții săi, marți seara, iar tragedia s-a întâmplat cu puțin înainte de ora 21:00.

Copilul a înghițit cursorul, după ce acesta s-a desprins de fermoarul jachetei sale.

„Tot personalul este devastat. Este atât de trist pentru părinții ei. Cum treci peste așa ceva?”, a mărturisit un angajat al supermarketului.

„Suntem șocați și întristați de acest incident și transmitem cele mai profunde condoleanțe familiei micuței. Suntem recunoscători colegilor care au oferit asistență imediată în magazin și vor face tot ce putem pentru a-i sprijini”, a precizat un purtător de cuvânt al supermarketului.

Ancheta este în curs de desfășurare.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă