TRAGEDIE în lumea teatrului românesc: un ACTOR URIAȘ s-ar fi SINUCIS

2 luni in urmă 14

Actorul s-ar fi aruncat de la mesajActorul s-ar fi aruncat de la mesaj

Ciprian Nemesiu, în vârstă de 39 de ani, membru al Trupei Freeze și trainer de improvizațe în cadrul școlii de actorie Dream & Act, s-ar fi sinucis. Actorul locuia în sectorul 2 din București și s-ar fi aruncat de la etajul blocului în care locuia. Tragedia a avut loc luni, pe 8 martie.

MARŢI, 09 MARTIE 2021, 17:17

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

În ultima postare pe Facebook, Ciprian Nemesiu anunța că începe un nou curs de improvizație.

"Incep...din nou. Habar n-am cate cursuri am tinut pana acum. Nu am avut niciodata liste de genul. Ce stiu e ca ma bucur de fiecare data ca si cum ar fi prima oara. Nici n-are cum sa fie altfel. Cursurile de impro sunt misto - cunosti oameni noi, ai parte de provocari noi, te dezvolti distrandu-te, mai spui ce-ti trece prin minte fara sa fii judecat... scoti sufletul la zburdat. Si chiar daca stau pe margine ... ma bucur de ce se intampla in fata mea. Atat. Va astept sa facem un curs, asa, ca dupa multe luni de stat in casa", a scris Ciprian Nemesiu, pe Facebook.

Imagine

Ciprian Nemesiu era și economist și a făcut parte din echipa unui hotel din Capitală. A avut colaborări cu televiziunile Brava Tv, Happy Fish și Digi 24, precum și cu majoritatea teatrelor din București. A dezvoltat trupa de teatru de improvizație "Freeze", care activează cu succes pe scenele bucureștene.

Ciprian Nemesiu a absolvit Facultatea de Actorie din cadrul Universității Spiru Haret și Facultatea de Relații Economice din cadrul Universității Româno-Americane.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă