Tragedie în lumea fotbalului! Santiago „Morro” Garcia a murit, după ce s-a împușcat în cap

2 luni in urmă 1

Fotbalul nu este doar despre spectacol, goluri și driblinguri, ci oferă și multe povești triste. Așa s-a întâmplat și în America de Sud. Santiago „Morro” Garcia s-a sinucis, iar presa scrie că fotbalistul se afla sub tratament psihiatric.

Fotbalul din America de Sud este din nou în lacrimi. Santiago „Morro” Garcia s-a sinucis! Jucătorul avea 30 de ani și juca la formația argentiniană Godoy Cruz. Avea contract până în vară, dar în acest an nu a jucat deloc din pricina unui conflict cu președintele clubului.

„Garcia nu poate fi un lider, nu merge la sală, nu ține regim, ia tot felul de medicamente. Are niște probleme, din păcate. Dacă nu îndeplinește condițiile, nu poate juca”, declara în luna decembrie a anului trecut președintele Jose Manzu.

Santiago Garcia și-a tras un glonț în cap

Prietenii lui Santiago știau că primește un tratament psihiatric, așa că a fost îngrijorați când acesta nu a mai răspuns la telefon. Au sunat la autorități, iar mai mulți cunoscuți au mers la locuința acestuia. Au dat jos ușa locuinței și l-au găsit pe Garcia, împușcat în cap. Autoritățile au spus rapid că este vorba de o sinucidere, scrie „Gazetta dello Sport”.

Santiago „Morro” Garcia a fost golgeter la Nacional, în Uruguay, în 2010 înscriind 15 goluri în 15 meciuri. A jucat apoi la Atletico Paranaense și Kasimpasa, iar după aceea s-a întors acasă. În anul 2016 a plecat în Argentina la Godoy Cruz. Fanii l-au adulat, iar jucătorul le-a răsplătit dragostea și încredererea. A înscris 51 de goluri în 119 partide, iar în anul 2018 a fost golgheter. Ultimul gol l-a înscris în februarie 2020.

The post Tragedie în lumea fotbalului! Santiago „Morro” Garcia a murit, după ce s-a împușcat în cap appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă