Tragedie în lumea filmului. O actriță din serialul ”Snowdroap” a murit în condiții misterioase, la doar 29 de ani

1 săptămână in urmă 25

Joi, 06 Ianuarie 2022, ora 18:59

106 citiri

Tragedie în lumea filmului. O actriță din serialul ”Snowdroap” a murit în condiții misterioase, la doar 29 de ani

Kim Mi-soo, o actriță sud-coreeană în vârstă de 29 de ani, a decedat subit la data de 5 ianuarie, cauza morții fiind deocamdată necunoscută.

Kim Mi-soo era cunoscută în special pentru rolurile din serialul Disney + „Snowdrop” și din producția „Hellbound” a celor de la Netflix.

Moartea vedetei în devenire a fost anunțată într-o declarație a agenției sale, Landscape Entertainment. "Trebuie să împărtășim o veste extrem de sfâșietoare și tristă. Actrița Kim Mi-soo ne-a părăsit brusc pe 5 ianuarie", se arată în declarație.

De asemenea, agenția a afăcut un apel pentru ca lumea să se abțină de la răspândirea de zvonuri și informații speculative.

Moartea lui Kim survine la doar câteva săptămâni după ce filmul „Snowdrop” – o dramă politică plasată în mijlocul mișcării pentru democrație din 1987 din Coreea de Sud – a avut premiera pe Disney +. În acest fil, Kim a avut un rol secundar, al unei studente activiste Yeo Jungmin.

În serialul apocaliptic al platformei Netflix „Hellbound”, Kim a jucat rolul lui Deacon Young-In, unul dintre membrii cultului New Truth Society.

Citeste si:

Destinul tragic al unei tinere de 31 de ani însărcinată, care a decedat în urma complicațiilor post-COVID. Copilul născut prin cezariană a supraviețuit

O tânără în vârstă de numai 31 de ani din Alba Iulia a decedat miercuri, 17 noiembrie, din cauza complicaţiilor survenite după ce s-a vindecat de COVID-19. Era căsătorită de puțin timp...

Un polițist a murit subit la doar 46 de ani. I s-a făcut rău și a decedat la spital

Un poliţist angajat în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba a decedat subit la doar 46 de ani. Costan Arghir a murit în noaptea de miercuri spre joi, 6 ianuarie. Potrivit...

DigiSport.ro

Digi24.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă