Tragedie în judeţul Sibiu! Copilă de 12 ani, găsită spânzurată în locuinţa familiei sale

2 săptămâni in urmă 3

Tragedie în judeţul Sibiu! Copilă de 12 ani, găsită spânzurată în locuinţa familiei sale

O fată de 12 ani s-a spânzurat în apartamentul familiei, în localitatea Cisnădie, judeţul Sibiu, fiind găsită de fratele ei, în vârstă de 9 ani. Echipajele medicale alertate e tatăl fetei nu au putut salva victima.

Potrivit IJP Sibiu, un bărbat a solicitat prin apel la 112 intervenția echipajelor medicale și a polițiștilor întrucât suspecta faptul că fiica sa, în vârstă de 12 ani, ar fi încercat să se sinucidă, spânzurându-se în apartamentul în care locuia, în orașul Cisnădie.

Bărbatul fusese anunțat de către celălalt copil, un băiat în vârstă de 9 ani, că, după ce s-a întors acasă, ar fi găsit-o pe sora sa inconștientă, susțin polițiștii.

”În această seară, în jurul orei 19,40, prin apel 112, un bărbat a solicitat intervenţia echipajelor medicale şi a poliţiştilor întrucât suspecta faptul că fiica sa, în vârstă de 12 ani, ar fi încercat să se sinucidă, spânzurându-se în apartamentul în care domicilia, în oraşul Cisnădie. Bărbatul fusese anunţat de către celălalt copil, un băiat în vârstă de 9 ani, că, după ce s-a întors acasă, ar fi găsit-o pe sora sa inconştientă”, a transmis, joi seară, IPJ Sibiu.

La fața locului s-a deplasat un echipaj tip B al Ambulanței Sibiu, care a constatat decesul fetei.

Cercetările în acest caz continuă pentru stabilirea circumstanțelor în care a survenit decesul fetei.

O elevă a unui liceu teologic din Roman s-a sinucis. Fata avea 16 ani

În ultima vreme, tot mai mulţi tineri care se confruntă cu supărări ajung să recurgă la gestul extrem. Zilele trecute, o adolescentă de 16 ani, elevă în clasa a XI-a la Liceul Teologic Ortodox Episcop Melchisedec Ştefănescu din Roman, şi-a pus capăt zilelor.

Din primele informaţii, fata ar fi suferit de depresie.

Aceasta a fost găsită spânzurată în casa părintească din satul Bătrâneşti, comuna Icuşeşti, judeţul Neamţ, informează Monitorul de Neamţ. Adolescenta nu a lăsat niciun mesaj de adio, însă cele mai recente postări ale sale de pe Facebook dau de înţeles că fata suferea din dragoste.

Cu doar o zi înainte de a-şi pune capăt zilelor, tânăra postase pe Facebook următorul text: „Nu lăsaţi pe alţii să vă spună cum să vă trăiţi viaţa!”. O prietenă i-a făcut următoarea observaţie: „Oricâte certuri sunt între voi sunteţi de nedespărţit”.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă