Tragedie în familia lui Michael Ballack! Emilio, fiul fostului mijlocaș german, a murit la doar 18 ani

2 luni in urmă 24

  • Liga 2: Steaua - Csikszereda, miercuri, 20:30, Digi Sport 1

  • Liga 2: Unirea Constanța - Hermannstadt, joi, 17:30, Digi Sport 1

Băiatul lui Michael Ballack se afla în vacanță în Portugalia, în peninsula Troia, unde tatăl său a cumpărat o casă în urmă cu câțiva ani. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri și salvare, însă Emilio nu a mai putut fi readus la viață, informează tvi24.iol.pt. Fostul internațional german mai are doi copii.

ballack

Michael Ballack și fiul său, Emilio / Foto: Instagram @emilioballack

Dramă în familia lui Michael Ballack! Emilio, fiul fostului internațional german, a murit

Michael Ballack a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai naționalei Germaniei, la începutul anilor 2000. Crescut de Chemnitzer, fostul mijlocaș a mai evoluat la Kaiserslautern, Bayer Leverkusen, Bayern Munchen și Chelsea. A fost desemnat de trei ori cel mai bun fotbalist din Germania și a fost vicecampion mondial, în 2002.

Ballack și-a trecut în cont 16 trofee, printre care titlul de campion în Premier League și patru titluri în Bundesliga. 2002 a fost un an plin de ghinion pentru Michael Ballack. Pe lângă finala Campionatului Mondial, 0-2 cu Brazilia, germanul a pierdut și trofeul UEFA Champions League, Real Madrid - Bayer Leverkusen 2-1, cu celebrul gol din voleu al lui Zinedine Zidane.

Etichete: michael ballack , emilio ballack , fiul lui michael ballack , emilio ballack a murit
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă