Tragedie în boxul francez! O campioană a murit la doar 31 de ani. „Vei rămâne în inimile noastre”

2 săptămâni in urmă 13

Pugilista Julie Le Galliard, 31 ani, campioană a Franţei la box, în 2015, a decedat, duminică, după ce a fost infectată cu virusul Sars-Cov2, informează presa franceză.

Campioana la categoria 57 de kilograme şi componenta lotului Franţei între 2013 şi 2016 era internată în spital de mai multe săptămâni.

Descrisă drept „hotărâtă” și „mereu zâmbitoare”, luptătoarea din Dombasle-sur-Meurthe a fost foarte populară în lumea boxului.

Tragedie în boxul francez! O campioană a murit la doar 31 de ani. „Vei rămâne în inimile noastre”

„Ea a însemnat foarte mult pentru toţi cei din jurul clubului şi a fost foarte activă în ultimii ani ca boxer, voluntar, secretar, antrenor… Ea este unul dintre pilonii Dombasle Boxe.

Îţi mulţumim pentru tot Julie, eşti şi vei rămâne în inimile noastre. Zâmbetul tău va pluti întotdeauna în Sala Fernand Poirson”, a precizat clubul la care a activat sportiva.

Dombasle : l’ex-championne de France de boxe Julie Le Galliard nous a quittés après avoir contracté le covidhttps://t.co/8Y9tjSF6ZW

— L’Est Républicain (@lestrepublicain) November 15, 2021

„Julie mi-a fost o prietenă foarte apropiată. Ea m-a urmărit mereu de-a lungul carierei mele, a fost mereu acolo. În 2015, când era campioană a Franţei, eu eram în colţul ei în jurul ringului”, a declarat Anne-Sophie Mathis, multiplă campioană mondială, pentru L’Est Republicain, citat de News.ro.

Galliard avea o diplomă de Dezvoltare socială şi mediere prin sport şi a fost antrenoare pentru tinere sportive în ultima perioadă a vieţii.

The post Tragedie în boxul francez! O campioană a murit la doar 31 de ani. „Vei rămâne în inimile noastre” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă