Tragedie în Alba. Jandarm, găsit mort după ce s-a împușcat în piept cu arma din dotare. Ce comportament manifestase bărbatul

2 săptămâni in urmă 22

O sinucidere îngrozitoare a șocat o întreagă comunitate în Alba. Un jandarm de 49 de ani a fost găsit mort, după ce s-a împușcat de două ori în piept cu arma din dotare.

Jandarmul primise mai mai multe onoruri

Bărbatul a fost găsit mort, după ce s-a sinucis în timpul programului, acesta aflându-se în serviciul de pază la Jandarmeria Alba. Potrivit IJJ Alba, bărbatul își executa cu responsabilitate atribuțiile, primind de mai multe ori recompense pentru rezultatele bune.

Acesta lucra în instituție de 27 de ani, neexistând niciodată probleme de comportament din partea angajatului. Mai mult, în anul 2020, în urma testării psihologice, angajatul trecuse cu bio testele, fiind considerat apt pentru a-și îndeplini în continuare misiunea.

“Duminică, în jurul orei 12.34, un subofiţer din cadrul IJJ Alba, aflat în serviciu de pază la sediul unităţii, s-a împuşcat în piept, folosind armamentul din dotare. Imediat a fost anunţat serviciul de ambulanţă şi colegii din serviciu au executat manevrele de resuscitare, dar, din nefericire, acestea nu au avut succes.

Precizăm că subofiţerul avea 49 de ani, era cadru al unităţii noastre din anul 1994 şi pe parcursul carierei a fost recompensat de mai multe ori pentru îndeplinirea foarte bună a îndatoririlor de serviciu”, a transmis IJJ Alba.

Potrivit apropiaților, bărbatul avea 2 copii și se apropia de pensionare, astfel că nimeni nu știe ce l-a putut determina pe jandarm să recurgă la un astfel de gest. Cazul a fost preluat de Parchetul Militar, iar în acest moment a fost demarată o anchetă pentru a afla cauzele tragicului incident.

Sinucidere șocantă a unui bărbat imobilizat în scaun cu rotile

O altă tragedie a avut loc în Iași, acolo unde un bărbat de 57 de ani, aflat în scaun cu rotile, a fost găsit mort. Potrivit primelor informații, bărbatul a găsit o metodă îngrozitoare de a-și lua zilele, astfel că, acesta a fost găsit legat de mâini cu un fir metalic, care era băgat în priză.

Tragedia a avut loc în în comuna Miroslava, din județul Iași, iar vecinii cred că acesta ar fi recurs la un asemenea gest din cauza singurătății și a problemelor grve de sănătate pe care le avea.

„Un echipaj SMURD s-a deplasat, sâmbătă, 20 noiembrie 2021, în comuna Miroslava din județul Iași, la un bărbat de 57 de ani, electrocutat, probabil autolitic. Pacientul a decedat. Acesta avea mâinile prinse cu un fir metalic, iar firul era legat la o priză. Pacientul era imobilizat într-un scaun cu rotile, deoarece avea unul din membrele inferioare amputat. Bărbatul avea asistola instalată de aproximativ o oră, până la ajungerea echipajului”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU-SMURD Iași.

 

 

The post Tragedie în Alba. Jandarm, găsit mort după ce s-a împușcat în piept cu arma din dotare. Ce comportament manifestase bărbatul appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă