Tragedie fără margini într-o familie de români. Tânără de 32 de ani, ucisă într-un mod barbar de către soț. Cum a încercat bărbatul să-și ascundă crima

2 luni in urmă 14

Violența în familie nu are graniță nici departe de casă. O româncă, în vârstă de 32 de ani, a sfârșit într-un mod tragic, fiind ucisă de soț. Nenorocirea a avut loc în cursul zilei de luni, atunci când Adrian, în vârstă de 39 de ani, și-a vărsat nervii pe Mădălina, în cel mai agresiv mod. Crima odioasă s-a petrecut în Pescia Fiorentina, o localitate Capalbio, regiunea Grosseto, Italia. În urma imaginilor descoperite de polițiști, o întreagă comunitate s-a oriplilat la aflarea veștii. Identitatea românilor a fost desvăluită de presa locală la scurt timp după investigarea cazului.

Cum a fost ucisă tânăra

Erau tineri și frumoși împreună, dar nimeni nu avea să prevestească o asemenea nenorocire. Adrian și Mădălina se ocupau de câțiva ani de o vilă din Italia și își trăiau visul italian departe de țara natală. Cu toate acestea, probelemele nu i-au ocolit, iar dintr-un conflict aprins, izbucnit între cei doi, a rezultat o viață distrusă și o alta care va îmbătrâni, cel mai probabil, în închisoare.

Evenimentul tragic a avut loc luni dimineață, în jurul orei 06:00, atunci când cei doi au început să se certe dis de dimineață. În cele din urmă, la nervi, Adrian a pus mâna pe un cuțit, măcelărind persoana iubită fără milă. Într-un final, cele zece lovituri de cuțit executate în zona toracelui i-au fost fatale tinerei.

După ce a realizat ce s-a întâmplat, Adrian ar fi încercat să dea foc la casă, dar până la urmă a decis să cheme el singur carabinierii. Anchetatorii au două ipoteze cu privire la incendierea vilei: fie a vrut să ardă dovezile care îl acuzau de moartea soției, fie a vrut să-și dea foc să se omoare și el.

Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața tinerei, ea prezentând leziuni incompatibile cu viața.

Potrivit polițiștilor, femeia ar fi fost găsită între sufragerie și ușa de la intrare, pe semne că a încercat să se apere de loviturile fatale ale soțului său, însă nu a reușit să scape în viață, potrivit oservatornews.ro. Criminalul a fost dus la cel mai apropiat spital cu arsuri și răni ușoare, urmând a fi judecat pentru faptele sale.

The post Tragedie fără margini într-o familie de români. Tânără de 32 de ani, ucisă într-un mod barbar de către soț. Cum a încercat bărbatul să-și ascundă crima appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă