Tragedie fără margini în Târgu Mureş. Doi copii au pierit într-un incendiu

4 săptămâni in urmă 16

Tragedie fără margini în Târgu Mureş. Incidentul cumplit a avut loc la o casă din cartierul Valea Rece. Potrivit primelor informații, în clădire se afla și un al treilea copil care a reușit să se salveze de flăcările mistuitoare.

Incendiul a fost localizat și stinsstins de pompieri, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş.

Cel de-al treilea copil, care s-a autoevacuat din locuinţă la momentul producerii incendiului, a fost evaluat medical şi nu prezintă probleme, potrivit Agerpres. Cauzele izbucnirii focului sunt în curs de stabilire.

Incendiu într-un bloc din Tulcea. O fată de 15 ani a sărit de la etajul patru

Totodată, un incendiu puternic a izbucnit și acum două zile, 28 octombrie, într-un bloc din Tulcea. O fată în vârstă de 15 ani a sărit de la etajul patru, în timp ce apartamentul în care se afla fusese cuprins de flăcări.

Un apartament situat la etajul patru a fost cuprins de flăcări, miercuri seară. O adolescentă de 15 ani a sărit de la etaj, de frica focului care cuprinsese locuinţa. Ea a fost transportată la spital. De asemenea, alte două persoane au ajuns la spital după ce s-au intoxicat cu fum. Alarma s-a dat, prin 112, în jurul orei 21.30. La fața locului au intervenit de urgență cinci echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, precum și o ambulanță SAJ.

„Incendiul a izbucnit la un apartament situat la etajul patru și se manifesta generalizat într-un dormitor al imobilului. La sosirea forțelor de intervenție, în exteriorul blocului a fost găsită o persoană de sex feminin, de aproximativ 15 ani, conștientă, ce prezenta multiple traumatisme în urma căderii de la înălțime. Aceasta a fost preluată de ambulanță și transportată la UPU Tulcea. De asemenea, au fost transportate la spital, încă două persoane, ce s-au autoevacuat din apartament, intoxicate cu fum”, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, potrivit tlnews.ro.

Citește și: Incendiul de la secţia ATI a Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa ar fi fost provocat de un neon. Detalii ŞOCANTE
 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă