Tragedie fără margini în județul Arad: Copilul dispărut în urmă cu trei luni a fost găsit mort. Cauzele, încă NECUNOSCUTE

1 lună in urmă 6

Intervenție poliție AradIntervenție poliție Arad

Băiatul în vârstă de șapte ani, dispărut în urmă cu aproximativ trei luni de acasă, a fost găsit mort. Trupul copilului a fost descoperit de un cioban, la 9 kilometri distanță de localitatea din județul Arad din care dispăruse. După dispariția lui, sute de echipe de căutare cu drone, elicoptere și câini de urmă au răscolit zona, zile în șir, însă fără rezultat, relatează Realitatea PLUS.

SÂMBĂTĂ, 03 APRILIE 2021, 16:36

SURSĂ: Realitatea PLUS

AUTOR: REALITATEA.NET

Teribila descoperire a fost făcută chiar astăzi, în jurul orei 13, atunci când postul de politie Mișca din județul Arad a fost sesizat de către un cioban aflat în zona localității Vânători, despre faptul că în extravilanul localității, la o distanță de aproximativ 9 km, într-un lăstăriș din apropierea unei păduri, a fost găsit cadavrul unui copil, scrie realitateadearad.net.

Imagine

În urma verificărilor efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, s-a constatat faptul că, pe câmp, într-un loc greu accesibil, se află într-adevăr cadavrul unui copil aflat în stare de descompunere. Îmbrăcămintea si încălțămintea erau identice cu  ale minorului dispărut de pe raza localității Vânători, în ziua de 09.01.2021.

O anchetă este în plină desfășurare.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă