Tragedie cu o zi înainte de Ajunul Crăciunului, pe DN 17C! Bărbat decedat, după ce s-a izbit cu mașina de o autoutilitară

3 săptămâni in urmă 28

Accident rutier DN17C Accident rutier DN17C

Un accident foarte grav s-a petrecut în acaeastă dimineață, pe DN 17C, la ieșire din comuna Romuli spre localitatea Fiad, județul Bistrița-Năsăud. Un autoturism condus de un bărbat a derapat într-o curbă și s-a izbit de o autoutilitară care circula din sens opus. Din nefericire, acesta a decedat, relatează realitateadebistrita.net.

JOI, 23 DECEMBRIE 2021, 13:43

SURSĂ: Realitatea.NET AUTOR: REALITATEA.NET

Modulul SMURD de la Secția de Pompieri Năsăud, echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD de la Detașamentul de Pompieri Bistrița, precum și un echipaj SAJ au intervenit joi la un accident rutier produs între localitățile Romuli și Fiad. 

Potrivit ISU Bistrița-Năsăud, o victimă a rămas blocată in autoturism, inconștientă. După ce a fost extrasă din autoturism, echipajul medical i-au aplicat manevre de resuscitare, victima fiind în stop cardio-respirator. Din nefericire, aceasta a decedat. 

Este vorba despre un bărbat de aproximativ 36 de ani din Romuli, care se îndrepta spre Năsăud. 

Se pare că accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, carosabilul având porțiuni pe care s-a format polei. La ieșire din localitatea Romuli spre Fiad, autoturismul a derapat și a intrat pe contrasens, unde s-a izbit de o autoutilitară condusă de un tânăr din Gherla, care se îndrepta spre Moisei.

Polițiștii au intervenit și ei la fața locului pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

Bărbatul din Romuli nu era căsătorit și urma să facă nunta în primăvara anului viitor.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă