Tragedia care a îngrozit SUA. Un fost jucător de fotbal american a împușcat cinci oameni și apoi s-a sinucis

1 lună in urmă 20

  • Europa League: Arsenal - Slavia Praga, joi, 22:00, Digi Sport 1

  • Europa League: Granada - Manchester United, joi, 22:00, Digi Sport 2

Un fost jucător din NFL, Phillip Adams, a împușcat mortal 5 oameni și apoi s-a sinucis

Totul s-a întâmplat miercuri noapte, iar victimele fostului jucător sunt persoane cunoscute: doctorul Robert Lesslie (70 de ani), soția sa Barbara (69 de ani), alături de nepoții lor, Adah Lesslie (9 ani) și Noah Lesslie (5 ani).

Pe lângă aceștia, a mai existat o victimă, James Lewis (38 de ani), muncitor care lucra la casa familiei Lesslie. În plus, a șasea victimă a ajuns la spital, cu răni grave.

Polițiștii au negociat ore în șir cu Phillip Adams pentru ca acesta să iasă din casă

Potrivit autorităților locale, toate probele au condus către fostul jucător de fotbal american, Phillip Adams, moment în care polițiștii s-au dus acasă la părinții săi, i-a evacuat pe aceștia, iar apoi au negociat cu Phillip timp de câteva ore. Când au pătruns în casă, l-au găsit pe acesta împușcat în cap, în dormitor. Acesta s-a sinucis puțin după miezul nopții.

Conform anchetatorilor, Philip Adams a folosit două arme, una de calibrul 45 și alta de 9 milimetri în crimele comise. Un martor susține Adams era tratat de că doctorul Lesslie, care locuia în apropiere de părinții jucătorului, în Rock Hill (Carolina de Sud). Această ipoteză nu a fost însă confirmată până acum de anchetatori.

Phillip Adams (32 de ani) a jucat timp de 5 sezoane în NFL, pentru 6 echipe și a adunat în total 78 de meciuri. South Carolina State, New England, Seattle, Oakland, New York Jets și Atalanta Falcons au fost echipele la care a jucat Adams.

Interogat de autorități, tatăl lui Phillip Adams a dat vina pe fotbal pentru problemele pe care le avea fiul său. În 2010, la debutul său, Phillip a avut o accidentare gravă și s-a ales cu niște șuruburi în picior. În 2012 a suferit două traumatisme, însă nu este clar dacă acestea l-au afectat și ulterior. Agentul său susține că jucătorul era mai izolat în ultima vreme.

Etichete: nfl , phillip adams , jucator fotbal amecican
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă