Trafic rutier BLOCAT pe Valea Oltului, în apropiere de Căciulata: Doi morți în urma impactului VIOLENT dintre un autoturism și un TIR

3 săptămâni in urmă 31

Intervenție poliție DN7, Valea Oltului Intervenție poliție DN7, Valea Oltului

Două persoane au murit, astăzi, într-un accident rutier petrecut pe DN 7, pe Valea Oltului, în apropiere de staţiunea Căciulata. Traficul rutier este complet blocat, relateză realitateadevalcea.net.

LUNI, 19 APRILIE 2021, 11:38

SURSĂ: Realitatea.NET

AUTOR: REALITATEA.NET

În accident au fost implicate un autoturism şi un TIR. Ambele victime sunt din autoturism.

„Accident rutier rutier intre un autorurism și un tir. Sunt anunțate două persoane încarcerate in autoturism, inconștiente. Pompierii militari se deplasează cu o ambulanță SMURD, două autospeciale de descarcerare. Din nefericire, cele două persoane încarcerate, nu prezintă semne vitale”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu.

În prezent, traficul rutier este blocat.

“Polițiștii ajunși la fața locului au constat că în evenimentul rutier este implicat un autocamion și un autoturism, traficul fiind blocat în totalitate. La fața locului se află polițiștii Seriviciul Rutier care efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea cu exactitate a cauzei producerii evenimentului rutier”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă